Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo jedna velika smijurija od drzave.
j3biga brate mi druge nemamo ...
Podržavam otkazivanje. Ruska tj. kultura genocida nam ne treba. Nek idu u Srbiju izvodit balet, nama ne treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kako mozete pljuvati balet. Ok da vam se ne svidja, niko vas ne tjera, ali u nekim drugim zemljama je to jako cijenjena umjetnost a plesaci su ugledni clanovi drustva. Samo se kod nas mogu naci uzorci koji kazu da je to glupost i parada "kuronja u helankama". Eto mi smo sigurno najpametniji.
veca je tragedija kad ministar kulture ne podrzava muzej djece rata nego nekih labudova koje ionako i vecina ne razumije, ili ako misli da je gledao labodove sve je rijesio i sad kultura je legla jerbo labudovi legli. koji patetizam. mani se labudova i lati posla. ima mnogo stosta se rijesiti prije sibirskih labudova.
@krajisnik385, joj arhitekte jbt, dje ti zavsih arhitekture majket? jel to prije rata ili posle rata? mora da si neki minder arhitekta ! ili iz nekog zaseoka gdje prostor za tebe nema neki znacaj a livada ti zakon. stariji su govorili "ponekad je pametnije sutiti nego laprdati" i ostati ziv, idi ba uz kahvu i koju cigaru uzivaj i ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto, znas ono staro " nije svacije da kaki po putu"
Tako je, nastavi vrijedjati, zavrsio sam arhitekturu u gradu kojem ti neces ni prismrditi. Kad vec kritikujes druge edukuj se i ti malo pa taj pravopis popravi, i kao sto si sam rekao/la bolje ti je da sutis.
nije balet za balindjose
balet je, samo da je muški, za poklonike Vasilija Kačavende!
Ova predstava se nikako ne uklapa u MINDER IDEOLOGIJU i današnje Sarajevo kao metropolu, gdje bi Ruski balet po njima ovoj predstavi trebao dati neko konspirativnije i patriotski inspirisano ime, recimo: " NANA FATA ZAKLJUČALA VRATA " ili " IMA VODE, IMA ĆARA DOK JE DINE TALIBANA ". Naravno sve ko na Čevljanskoj koridi uz:OBORIIIIIIIIIIIII.
Koliko ih ima zaposlenih u VIK da su svi donijeli po litar vode mogli su napraviti ledenu plohu od Skenderije do Baščaršije.GOVNA JEDNA A IMAJU PLATE ko da opslužuju Tokio.
Ja bruke i sramote
Razjuti tu bandu iz svij JP-a u KS. Stoka seljačka samo može da bruka ovaj grad i naravno da krade ili kraducka!
Neka Rusi dođu u Visoko koje ima zaleđenu površinu za klizanje. I Bake bi dolazio ali mu ne dozvoljava supruga. https://www.facebook.com/sacemomitozavrsit/photos/a.303143416695161.1073741828.303137673362402/388877898121712/?type=3&theater
I tako... sad mi je jasno zasto u svakom vicu Bosanac glup
Ovi što pljuju po Sarajevu, ne znaju da gradovi imaju svoje uspone i padove. Sarajevo je uvijek bilo grad i danas je grad iako u njemu ne žive isti ljudi. Grad asimilira i mijenja svoje stanovnike. Velikosrpska ideja uz vojnu mašineriju pokušala je i u priličnoj mjeri uspjela uništiti "ono" Sarajevo, ali (vidi vraga) smeta im i "ovo" Sarajevo. Smeta im grad koji je simbol Bosne i Bošnjaka.
@zagizu nije mi jasno kakve veze sad imaju Srbi sa redukcijom vode, nemoj me krivo shvatit al ne mozes uvjek za svoj vlastiti problem okriviti nekog drugog. Sarajevo je sto se tice kulture unazad pet godina dno dna, nazalost, vidis li sta se radi, zatvaraju se muzeji, otkazuju predstave, pomjera se EYOF i reci mi jesu li i za to Srbi krivi?
@krajisnik385 ... Naravno da Srbi nisu krivi. Sarajevska vlast je kriva za i za redukcije i za loše saobraćajnice i za muzeje... Nisi me shvatio. Htio sam reći da grad Sarajevo zadnjih dvadeset i pet godina prolazi kroz ogromne promjene, od ratnih razaranja, do promjene stanovnika, vlasti i puno drugog. Treba vremena. Ali, tvrdim da medju komentatorima ima dosta provokatora iz srpskog entiteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sigurno nisu došli i otišli DŽABA !!! Ko ovo plati !!!
Treba natjerat bule da plešu,a one nindze da glume labudove
Eto, a Bosna puna rijeka i vode...
Vodovod kaze da ih organizatori nisu obavijestili da trebaju vodu. Pa kakav je to bezobrazluk. Ovu firmu treba skroz ukinut i napravit novu sa pet administrativaca a ostalo majstori.
To bi bilo rjesenje za citavu drzavu,ali tek kada se SDA ukine,unisti ili posalje u istoriju
Nosi smrdljivu vlasku gamad sto dalje genocidasa nam je dosta.
I tebe nam je dosta, ovaj grad zasluzuje kulturu a ne seljake kao sto si ti