Ovi što pljuju po Sarajevu, ne znaju da gradovi imaju svoje uspone i padove. Sarajevo je uvijek bilo grad i danas je grad iako u njemu ne žive isti ljudi. Grad asimilira i mijenja svoje stanovnike. Velikosrpska ideja uz vojnu mašineriju pokušala je i u priličnoj mjeri uspjela uništiti "ono" Sarajevo, ali (vidi vraga) smeta im i "ovo" Sarajevo. Smeta im grad koji je simbol Bosne i Bošnjaka.
@zagizu nije mi jasno kakve veze sad imaju Srbi sa redukcijom vode, nemoj me krivo shvatit al ne mozes uvjek za svoj vlastiti problem okriviti nekog drugog. Sarajevo je sto se tice kulture unazad pet godina dno dna, nazalost, vidis li sta se radi, zatvaraju se muzeji, otkazuju predstave, pomjera se EYOF i reci mi jesu li i za to Srbi krivi?
@krajisnik385 ... Naravno da Srbi nisu krivi. Sarajevska vlast je kriva za i za redukcije i za loše saobraćajnice i za muzeje... Nisi me shvatio. Htio sam reći da grad Sarajevo zadnjih dvadeset i pet godina prolazi kroz ogromne promjene, od ratnih razaranja, do promjene stanovnika, vlasti i puno drugog. Treba vremena. Ali, tvrdim da medju komentatorima ima dosta provokatora iz srpskog entiteta.
Prikaži sve komentare (276)