Popularne knjige u Sarajevu
0
Čitaoci zaluđeni djelima Stephenie Meyer
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo pri kraju 4. knjige. Nevjerovatna masta Meyer. Odlicne knjige. Oba prva filma nisu ni blizu onog sto knjige nude... Tesko je ekranizirati sve te emocije koje knjiga daje.
ne znam zasto govoris u mnozini, ja nemam vezze s tim knjigama :S + stvarno ne znam ko je tebe ovlastio da ti sudis da li je budalastina ili ne :S meni je to nevjerovatno!
od ovog spiska ja sam 7 knjiga procitala i vala meni su odlicne SVE..nisu dzabe tako visoko rangirane!
Ko je zaludjen??? Sami sebe reklamirate da vam ne bi propala investicija. Ko vam je kriv sto stampate budalastine.
ne znam zasto bi neko sad gundjao sto su twilight,new moon, eclipse i breaking dawn prve na spisku...to nije samo kod nas vec u svim evropskim zemljama a i u Americi...uzmite procitajte, nece vam skoditi...ako je cijeli svijet zaludjen ima nesto u tome zar ne? sve i da nema, mislim da treba da se, ako nista, postuje misljenje vecine i meni je drago da smo bar u necemu u koraku sa evropom...!!!
ljedzenjdo!
kaka knjiga nisam vala nikad proćito nijenu , ima kladijonica i narodna muzika da vrjeme naljepše prodže
De de sta ste se nadigli :) Kod nas knjiga kad se prodaje dobro to znaci da je u ovom mjesecu prodata u 20 primjeraka u cijelom gradu... Tako da jest vala, domacice su nam nacitane...smetljarski film, smetljarska knjiga, nema ni jedne nove ideje, rat izmedju vampira i vukodlaka na 6 nacina.
8. \'Hiljadu sjajnih sunaca\', Khaled Hosseini. Dobio a poklon od jedne djevojke :) odlicna knjiga :)
ima li igdje da se kupi izgubljeni simbol ispod 20KM?
Blaaaaaaaaaah... Kad sam ih ja pročitala...
A citalacka publika je samo u Sarajevu?? Sta je sa ostalim knjizarama u BIH??
svaka cast pa se neko sjetio da napravi ovo i kod nas i to pred sajam knjige!
Jesu ovi iz SA-X krvopije!!! Morala sam platiti debelo da bi me reklamirali...
Mislim da je dobro sto ljudi uopste izdvajaju novac za knjige u ovakvoj losoj situaciji. Pa sta citali, citali :)