Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OD KAD JE SARAJEVO MALO ???
Zasto Dino Rada ako je Goran Karan, a Edo Majka ?
A gdje vam je Aida Begic nju ne pokazujete (primitivka) pa Turkinja se nije obukla kao ona a ona mi neka redateljica sramota vraca se u 18 vijek.
To nasa raja samo pravo nedajte se !!!
Danas je u okviru traktorijade odrzana i trka prasica. Pobedio je prasic Mile. Bilo je sigurno 50000 gledalaca. Sram vas bilo sto nista ne objavljujete jer ce na PTPC veceras biti specijalna emisija.
SERIJATSKU POLICIJU treba ovdje poslati.. ZENE nisu bile obucene po ISLAMU .. SRAMOTA ... ali i to ce se promenuti narednih desetak godina kada vehbije uz pomoc love iz KATARA i ARABIJE koju HARE donosi dodju na vlast.. tada ce te viditi modu na ovom festivalu
TO TO TO TO SMO MIIII ,TAKVI CEMO OSTATIIII,UVJEK U SRCU SIIIIII BHFANATICOSIIII!!!
Hvala za ovako lijep video - snimak
Dobar je film.
A gdje nam je Hana????? Zar je moglo bez nje? Buhahahhaha
najjaci su mi ovi \'akreditashi\' SFF-a sto po nalogu pisu hvalospjeve...
Svaka cast za SFF,a vi forumasi sjedite kuci i pisite gluposti,u crnjaku ste 24 sata i niko vam ne valja..nemate svoj zivot pa pljujete po udzem..
Nasa traktorijada je najvaznija u regionu, a festival opanaka i sviranja gusli ima siri znacaj. Prosle godine Bora Drljaca bio gost. Sta ce tamo neki sff i ta neka Sanela!!
@@baby \"to ti mislis sreco moja jer si konzervirana na jednom mjestu...npr. na austrijskoj televiziji je bila reportaza o sff;u i predstavili ga kao jednog od vaznijih u evropi.\" na toj istoj austrijskog tv takodjer predstavljaju sarajevo kao jedan od najvaznijih centara za obuku alkaide u eruopi...sic.
Miki je kralj i Milan Strljic legenda!