Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajlijama dobro dođe sff jer jedino tad imaju vodu
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sad svi fol imaju film festival. Yebote reko' bi covjek da je Hollywood, a ono zadnja rupa na sviralu zvana Bosna. Ovo smijesno postaje.
i ovi glume fol da se proguraju na festivalsku scenu. cuj TFF.
Boris Balta: Bio je hrabar korak pokrenuti Tuzla Film Festival ----------------------------------- Kako orginalno, ono nije da bas sad svaki maltene malo veci juznoslovenski grad kad ne zna sta ce, organizuje film festival?
Čekaj, a što baš film festival. Zar nije dovoljan jedan u Sarajevu? Ovako umanjuješ značaj ovom prvom, a ni tebi nije baš dobro. Loš potez.
Zato sto je zavrsio glumu a vec ima jedan pozorisni festival u gradu, s malo vise pedigrea. A i zato sto je Boris odrastao na ideji da ce biti direktor kad poraste. Posto se to nije ostvarilo drugacije, povukao je veze da taj projekat finansiraju grad, kanton, Federacija, ministarstvo kulture kantona Sarajevo, turisticka zajednica Tuzle, BH Telecom, visoki predstavnik, fondacija za kinematografiju, udruzenje filmskih radnika u BiH itd. A on da bude direktor.
@crazykure Tuzla je maleni rudarski gradić na sjeveroistoku Bosne. Dovoljno mal da svako svakoga malte ne zna a opet dovoljno velik da se u njemu osjećaš komforno i udobno. Tuzla je imala svojih uspona i padova, svojih tamnih i svijetlih momenata, ali je jedino sigurno - Tuzla nikada nije bila pripizdina i nikada nije bila nacističko uporište SDA mafije... To je ono što tebe najviše i boli...