Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seronja jedan, ja bih mu oduzeo prvo ga nisu mogli nac sad ne moze doc... magarac stari. Ima on obaveza? Hebem ga stara koje su njegove obaveze. Mora doktoru mozda? Doduse i kredibilitet Nobelove nagrade je odavno upitan.
Propo ko trosjed.
Dylan Dog bi dosao..i pohebao sve mlade stazistice na Akademiji..
E jest i eminentna nagrada pravo,u danasnje vrijeme.Dobro je Zimmermanu sto ce mu bar pajkice leci na account. Zna on da tu nagradu vise niko ne benda ko ni trece oko.
Bob Dylan odusevljava svojim potezima. Od odnosa prema "kolegama" muzicarima koje postuje koliko i Svedsku akademiju, do odnosa prema publici kojoj pjeva na nekom svom jeziku koji vise niko ne razumije. Dovoljno je star i lud i jedinstven da mu se j*ebe za sve.
Gledaj komentara od retarda. Eto Dylan ne valja, nek vam je onaj narkoman Bob Marley dobar bio ebo vam on spisak.
Neće ni dobit pare :)
seronja. mozda kao pjesnik ok ali kao čovjek izgleda nula. kakve obaveze može imati đuturum