Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha.... toliko je usran ovaj post da je smješan... hahaha.... daleko ćeš dogurati ako je sve što si naučio od dine messtafića.... hahaha
Nije tacno da je Dino profesor na Akademiji u Tuzli, otisao je kao jedan od najboljih profesora koje sam imao prilike slusati, puno se od njega moze nauciti. Na sarajevskoj akademiji nije dobio otkaz vec je napustio mjesto prof.Rezije ne slagajuci se sa improvizacijama kolega u nastavnom procesu. Sada je opet na ASU na molbu kolega i studenata, jer od njega se moze nauciti za raliku od mnogih. Naposljetku, svaka mu cast na svemu recenom i uradjenom za bh kulturu i pozoriste, a ovi idioti poput hm mogu mu pljunuti pod prozor. Meni je taj covjek predavao i naucio me koliko je estetika neodvojiva od etike, sto se vidi u njegovim predstavama i filmu Remake.
Kako te njje stid! Pa ti vise nemas obraza za rec bilo sto, 12g zivis na drzavnim jaslama, kao direktor Messa, dobijas redovno platu a ove godine u Sarajevu nisi bio ni tri mjeseca.Zaboravio si kako si na ASU dobio otkaz , odnosno lijepo su ti rekli da tako placu ne mozes zaradjivati,jer nisi bio na nastavi(jos uvijek tako zaradjujes u Tuzli na tamosnjem fakultetu), i ti si se nasao pametovati o varvarima. Sram te i stid bilo, Dino!
Boze moj ovaj portal posjecuju anonimni bolesnici ciji komentari najbolje odrazavaju sa kim mi zivimo i djelimo ovaj prostor. Aferim ovom covjeku i Mess-u sto cuvaju i njeguju bh kulturu, cuvaju nas identitet od placenika Novica i ostalih primitivaca iz Viijeca ministara koji razvaljuju nasu drzavu. bas su pravi varvari, sto nisu tenkovima i granatama unistili nastavlaju u miru.
Ovaj portal najbolje govori ko su gradjani BiH, gdje razumni i normalni ljudi, civilizovani i kulturni nemaju sansu, jer bolesnici, anonimni tipvi poput ovog prethodnika najbolje svjedoce koliko je nase drustvo oboljelo. Svaka cast Mess-u i na upornosti i hrabrosti da ovim budalama nesto kazu i da vrate dostojanstvo kulturi, sacuvaju nas bh identitet.
Sedeš Dino,sedeš ko gdlica.Jesu političadi vadvadi al si i ti političad ali si vadvadin na kvaddat a u umjetnosti možeš dobdo pdoći jed se tamo psihički bolesnici poput tebe samo ogdnu plaštom umjetnosti i jed se u tvojoj bdanši i ne zna ko je lud a ko nodmadan.
eto i tebe, pacfiste-vjernika.
Svaka cast, bh politicari su primitivci i to treba otvoreno i jasno reci.
Evo još jednog militantnog ateiste...