Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari klitorisa opet lazu, otisao sam danas do biblioteke i rekli su mi da je to besplatno ucljanjenje vrijedilo samo jucer, a ovde i na programu Dana kantona Sarajeva pise da to vazi za jucer i danas, svaka vam cast novinari mamu vam jebenu retardiranu, nijednu jedinu vijest ne znate prenijeti tacno, djubrad jedna nepismena.
Svaka vam cast, taman mi clanarina istekla, sacuv'o sam cenera za brlje :)
Od facebooka dijete ne moze pročitat danas više od 5 strana lektire. Trebaju oni djeci uvest u školama da se lektira čita na satovime predvidjenim za to.
Roditelji su lijeni. Pa djeca tako uskraćena za razvoj navike odlaska u biblioteku, navike pozajmljivanja i vraćanja stvari, nasuprot stalnim potrosackim kamčenjima, navike odgovornosti poštivanja rokova, navike čitanja i istraživanja, navike čuvanja tudjih stvari... i mnogo čega što bi im inače koristilo u realnosti, od koje ih isti ti neangazovani roditelji svakodnevno udaljavaju...
Na kraju rezultat 1000 učlanjenih penzionera a mladi se učlanjuju u facebook grupe tipa Naj Kuj....a, Naj Kuč....ka, Rizz...la, Buk....sna i tako dalje.....
ono najveće drolje itd :)?
Knjiga je hladni ali odani prijatelj.
Podgrij knjigu pa nece biti hladna. :P