Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zian najjaci!!
Muralima i grafitima za promjene. Hahaha. Postujem svacije misljenje pa i njegovo, ali sine veceras ti je SDP porazen u Hrvatskoj, bit ce porazen i kod Bosnjaka jer Srbi i Hrvati ne glasaju za SDP, Nasu stranku za Konakovica itd. S druge strane desnicarska ideologija vlada Evropom, Angela Merkel je desnicarka, Macron je desnicar, a SPD u Njemackoj je propala stranka kao i SDP u Hrvatskoj sa Bernardicem. Dzaba vam je sa muralima, nevladinim organizacijama nema promjena
Joj kad procitam sve ove poznavaoce umjetnosti. Da im pokazes Zenu koja place, svima bi bila grozna, bezvezna, "ko da je dijete crtalo", a kad bi im rekao da je to Picaso, onda bi svrshavali na tu sliku. Momak odradio Pimpeka za deset. Ako neko misli da zna bolje, i da je to lako, bujrum brate, probajte pa cete shvatiti koliko pojma nemate. Najlakse laprdat.
Samo što vas neshvaćenih "umjetnika", ala Rulof, Badu, Fuck, Pbr i ostalih govana što su uništili iškrabali grad ima milion. OK slikati na fasadi gdej je vlasnik dozvolio, ali ovo što ste uradili na javnim i privatnim površinama je za strijeljanja.
@fbUser1591809609 Seeeeeeeeljaaaaccciiinoooooo ne znas ni sam kolika si seljacina.Ne znas ni da postoji umjetnicka ceta u toku rata , ma nemas ti seljacino pojma, bolje zavezi jajca nemoj praviti djecu da ne punis BiH sa jos malih debila!
Jutro pogana SDA sirotinjo, naravno da bilo koja forma umjetnosti ne pase vasem mentalnom sklopu....a najvise od svih tih 'umjetnosti' u vasim glavucama, grafiti vam dodju kao da je Sejtan himself podstakao mladog covjeka da izrazava stav, misljenje, da podstice na razmisljanje...vi bi jelde sve 'graficare' na 10 godisnju robiju :D:D:D
isti majka J...bio sam nekad davno zaljubljen u nju,davno prošlo vrijeme...podrška, pusti hajtere nek laju
- Respect TWEK *
Ovaj vid umjetnosti moze u dosta tome biti koristan za uredjenje grada, mnoge istrosene povrsine se istima mogu kukrasiti..samo sve ovo uz kontrolu skice koju ce odredjeni istaknuti umjetnici prekontrolisati. Ovaj decko je izuzetno vrijedan i sposoban, tacnije cijela ekipa Obojene klape i zasluzuju sve pohvale.
Da koristite umjetnost kao ORUĐE, mozda bi nesto i bilo od vas, ali posto ga koristite kao ORUŽJE, nista od vas!!!
@Delavesta vidi, vidi, sto su se uvrijedili ovi sto bi da "ubijaju" umjesto da "grade, obraduju, uredjuju, preuredjuju"... Papci, oruzje ima jednu jedinu namjenu, a to je ubijanje, dok orudje ima X namjena...
Od ceg zive ovi kvazi umjetnici
@Sass Ne razumijem cemu dislajkovi pitanje je prosto evo ja licno imam 2 radnje i placam uredno poreze i bas se ne slazem s tim da se pare od mog poreza trose na ovu kvazi umjetnost i alkoholisanje, dandarisanje i pusenje trava po kojekakvim jazbinama zvanim galerije
ZIAN BABO
Jaro jedno 20 komentara ces imati ovdje,raju to sto ti furas nezanima plaho
@SaDrineSelam Komunjarske škrabotine
@SaDrineSelam Elena Ceausescu bila je rumunska političarka i žena komunističkog vođe i rumunskog diktatora Nicolaea Ceausescua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera komunističke Rumunske. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nicolae..... Jesen stize dunjo moja!