Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je već glumac i osoba za crvenog tepiha i to oskarovac.
@Bosna SFF kontrasti.
Kao da pokušavaš šibicom osvijetlit sobu od 30 kvadrata... Da nije barem njega ovogodišnji festival bi bio tragikomedija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ove godine Benicio del Toro a prosle godine Gael Garcia Bernal (Amores Perros, Motorcycle Diaries). Svaka cast organizatorima sto cine nesto konstruktivno za Sarajevo i BiH, naime promovisanje drzave BiH u svijetu.
Jesu ovi sarajlije seljaci ozbiljno hej sekuriti skloni se ba hehe mogli su mu reci haj sjedi covjek svoj posao radi
toro je i za koride u cevljanovicima
evo i nama je ziva cast sto si dosao
Narednih par sedmica ce se dezurne patriote potruditi pa pogledati sve Del Torove filmove, kunuci se da im je on bio najbolji gliumac i ranije. Naravno u pauzama izmedju filmova ce trcati na Bascarsiju da kupe dres Rome, kunuci se da su oduvijek navijali za taj klub. Samo me brine, kako ce oni koji navijaju za Zelju obuci bordo dres?
Pa necemo valjda kockaste dresove kupovati da igramo saha po njima. Najodvratniji i najruzniji dres na svijetu imaju saharasi
Vadit će se na mamu da je pomiješala boje kad je prala veš u mašini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje li je nesretnik Vrećo, u šta li se ovaj put maskirao?
Kad vidi ostale "zvijezde" ima da se ušlagira. Već vidim ove domaće rospijetine kako se pokušavaju uvalit Beniciu. Ne daj se majstore.
Molim vas zna li netko hakovati fb profil ?
javi se tu dogovoriti cemo se :)
dzaba do sad prljali crveno tepih...trebalo su sacekat ovog covjeka i jos par drugig gostiju i cao....ostalima moze i žuti tepih...jasta..
NIKAD MI NECEMO IZACI IZ KAMONOG DOBA DOK GOD NASE LJUDE SPUSTAMO A DRUGE UZDIZEMO U NEBESA .. STO BI REKO J.PEJAKOVIC " Znam ja nas,.. jebbo ti nas.."
Sta trebam pedere i parazite da podrzavam? Samo sto su nasi ? Ima ljudi kojima se i mi divimo Danis T., Emir H....
Da je bogdo Bozo Vreco taj kojeg mi prozivamo..,ali nazalost nije . MI svakom nadjemo neku manu. Imamo mi bosanci neki kompleks zajebavanja i podjebavanja .. Zato smo i ZAjebana nacija ali bez ono (ZA). Svima je OK onaj izraelski BOZO VRECO ali ovaj nas nikako da nam legne . Jos nam samo hvali da naseg zlatnog kosarkasa MUSU pocnemo pljuvati.. nebi me iznenadilo.
Nagradno pitanje: Sta mislite koje bi boje bio tepih da se festival odrzava u Listici, Grudama, Duvnu ili Livnu??
Bh. estrada na aparatima...
Nakon niza anonimusa i totalno nebitnih persona, napokon neko ko zasluzuje da proseta crvenim tepihom.
welcome....
Welcome.