Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se trajno odjaviti sa ovoga klixa i napustiti ovu zemlju
Jedino da isprovociras klixovog admina da te trajno banuje.
Prestanes dolaziti tu i izbrises ga iz favorita, izbrisi internet istoriju. A sto se tice odlaska iz drzave to je sad malo tezi slucaj jer nigdje nisi prispio bez kakvog dobrog fakulteta.
Imal fotki iz 92.
plavi podrum- a tombola u plavom podrumu :),a kad si iso na kanjon morao si proci pored moje kuce u seheru :)
Rodjen sam pokraj Vrbasa. Svoje naj ljepse tinejdzerske godinesam proveo u svojoj Banja Luci. Znao svaki " tajni " kutak mangupa koji su se krili od roditelja i pusili prvu cigaru. Osnovna Skola Zmaj Jovan Jovanovic na Hisetama moja ljubav i djetinjstvo. Zeleni Most, Abacija, Tri Fenjera, Disco Max, Disco Jazz,Disco Borik, Disco Ljetna Basta, Disco Music Hall, Kino Vrbas, Kino Kozara, Disco Pecina. Kupanje na Kanjonu, Skakanja sa Viseceg, Plavi Podrum, Caffe Bar Play Off. Ako ima neko ko zna o cemu pricam a da je iz BL, neka se javi.
Sve to,osim što bih imao dodati nekih mjesta i lokacija.................
Nisam iz BL ali znam skoro sva ta mjesta i neka kojih nems na toj listi.
Vrbas cuvajmo,a po istocnoj Bosni poklanjajmo rijeke sumnjivcima pod koncesiju.
..đe li sam ja bio tog 27 jula 1987 :)
...missed point, as usual :)
27.7.1987 ja u vojsci u Splitu, nezaboravno mada su se vec nazirale neke ruzne stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)