Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajnadzicu tornjaku rogaticki
Ovo je general vec prodo nekim cigama sa Ford transporterima.
@Babangida777 Preglupi komentari neupucenih ljudi. Zbog uredjenja Hastahane trenutno je uklonjena ali ako gradjani budu zeljeli bit ce vracena ili premjestena. Dzaba lajete a pojma nemate.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
seljaci ne shvataju to "zeljezo"... i sta ce im park??? Daj ba kakvu zgradu tu da se napravi da imamo ispod kafanu, nargila bar, pekaru i burekdzinicu.. hebo kulturu...
Ovo je jedina istina: Sto agresori nisu unistili, SDA je dokrajcila... mozda jos i gore od agresora - zgrade je lagano izgraditi, za unistenu drzavu, kulturu i skolstvo ce trebati generacije ! Jedni i drugi imaju krv na svojim rukama.
A vala autore ako si mislio da će onde stajati dovijeka vala si se prevario al eto... Ja nemam gdje autom na posao, plaćam parkinge a ti parkirao nakav metal i još ga naplatio... Haj zdravo
Moj jarane ovo ti je Bosna.
Džiberi koji od svetih stvari imaju garaže,džamije, tržne centre i nargilhane
Kupujemo, staro željezo,stare kade,stare bojlere,stare skulpture, stare akOmulatore....😢😢😢
Projekat Hastahane ja jasno i glasno prikazan i na javnim raspravama,zborovima,dokumentima.Sve te slike su otisle u eter i javnost i nema tu nista skriveno.Sve je manje otpora gradana jer ljudi iz dana u dan shvataju da su bili u zabludi zvanoj povjerenje smo dali Denisu Challengeru pa nas je izdao i slagao po ko zna koji put!
Hastahana nije prostor za nebodere i visoku gradnju,ali naravno da je prostor za jednu poslovnu zgradu od koje cemo svi imati koristi.Nista nas ne sprjecava da ostalih preko 80 posto povrsine i vise iskoristimo i namijenimo gradanima,djeci,parku,zelenilu i svemu sto nam treba.Podzemna garaza je prioritet broj jedan!
Citam neke komentare kazu sretni bi bili da se samo napravi tamo park i ozeleni povrsina pa da se odrzava.Sta je tu profit?Valjda vam je jasno da toliku povrsinu neko mora odrzavati,brinuti se o njoj i slicno.Zar podzemnom garazom na Hastahani ne bismo dobili dovoljno profita da napravimo i uredimo kompletnu povrsinu iznad parkinga i s vremena na vrijeme je obnavljamo.Ne budite smijesni
Nemojte biti mulci na promjene i na gradnju.Pa promjene treba da budu prihvacene u svakom segmentu,treba da se tezi ka boljem na svakom polju djelovanja.Cuj nece zgradu,pa koliko zgrada primjer navodim ima Beograd,Zagreb,Bec,Rim i slicno.Nemojte biti ovce za sisanje!
Mnogo toga nama fali u gradu Sarajevu,od trga za neke dogadaje,proslave,od zelenih povrsina ali uredenih,od parkova i sta sve ne.Ne treba da se zatvaraju oci pred necim sto ce nam dobro dobijeti svima.Ko je pratio i pogledao nacrte zna da ce samo mali procenat izgradenosti Hastahane biti poslovna zgrada a da je sve ostalo zelenilo,park,klupice,fontana i sadrzaja za djecu,omladinu,roditelje i staru raju.To treba podrzati
Za promjene i napretke grada Sarajeva nisu samo oni bilmezi koji su sisli sa sela i dalje od zemljanog puta,traktora i supe na dva sprata vidjeli nisu!Pa sta trebamo da nastavimo zivjeti u nekom 16tom vijeku i da kompletna rekonstrukcija grada stane samo zato sto se to ne dopada tamo nekim ljudima i kao bune se!Naravno da od Sarajeva treba napraviti metropolu i da sve sija,bljesti,da je uredno i dotjerano.DA za promjene!
Pitanje za narod koji se konstantno buni jeste u cemu tacno to vi uzivate ljeti i zimi na podrucju Hastahane?U smradu pseceg izmeta,u prljavstini,u parkiranim vozilima,u pobacanim spricama,u ostatku hrane,u povracotini,u pisacki,u betonu,u bocama plastike,alkohola i slicno?!Mislim da ne grijesim!Ono sto vam se nudi je daleko iznad onoga sto trenutno imate i koristite!
Ta prica o Hastahani i konstantnom prepucavanju za i protiv betona je postala vise smijesna.Pa i vrapci na grani znaju cinjenicu da ce se Hastahana pretvoriti u jedan moderan i oplemenjen zelenilom prostor na kojem cemo svi uzivati od nasih najmladih do najstarijih.Tu cinjenicu ne smijemo zaboraviti i uvijek se trebamo zapitati sta tamo trenutno imamo i sta cemo dobiti!
Cekaj ove sarajlije kao brane Hastahanu a zivotom isarali instalaciju-svetu instalaciju.Ha Ha Ha.Dalje,ova folija i ljepilo ce trajno unistiti zeljezo i ocistiti se nece nikad.I to vam je briga za park!Za koji tacno park?Tamo imate parking,asfalt i slicno!TEK CETE SA IZGRADNJOM HASTAHANE DOBITI PARK,ZELENILO I SVE SADRZAJE I ZA DJECU I ZA OMLADINU!
MA OVO JE KLASICNI SPIN OPOZICIJE I PODMETANJE NOGU.KAKAV CRNI PARK VI VIDITE TU,RECIMO JA NIKAD TU NE BORAVIM,POGOTOVO SVOJU DJECU NE ODVODIM JER JE PREPRLJAVO,PREZAPUSTENO,PREUZASNO.SPRICE I BOCE ALKOHOLA SU SVUKUDA!TEK KADA SE IZGRADI SADA HASTAHANA IMACEMO SUPER SADRZAJE I KVALITETAN PROSTOR.NARAVNO DA TO PODRZAVAM!