Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ona kaže za Troju. Pa Prajs je bio prilično uvjermjiv, šta se čeka? Treba krenuti od hipoteze i na naučnim metodama potvrditi ili odbaciti tvrdnju!
Profesorica Sacic-Beca je nova nada nase akademske scene, i osoba cije ce se misljenje traziti u godinama koje dolaze. Potrebno je istrazivati vlastito kulturno naslijedje. Problem humanistickih nauka je u ekonomskoj neupotrebljivosti. Sjajan interviju, procitao sam cijeli tekst. Sretno u buducim istrazivanjima.
Sarajevo je bilo Dalmacija
@gooUser1608340481 Dalmacija je dugo vremena bila dio Bosne
Predobro, a sada zaboravimo naslijedje i ucimo strane jezike jer od svojeg mozes ubrati samo 600 markica 😂😂😂😂
@BrnoUltraCZ ceski da ucimo pa da radimo za 800 eura a 450 stan?
Ja te podržavam. Svaka čast!
Kad veliki vezir Bajo Sokolović ili Mehmed paša Sokolović bude Ilir onda će i Makedonci biti Starogrci. Kad su Slavenska plemena došli na balkan opljačkali su sve i jedno rimsko mjesto i nastanili se. A šta je bilo prije toga je povjest ne samo slavenskih Bošnjaka nego i Srba i Hrvata. Ali Historija se treba prvo zabaviti sa pitanjima da li je Mehmed paša Sokolović Bošnjak ili Srbin. Muhamed Filipović zna da je rodom Hrvat ali se izjašnjava kao Bošnjak. Ali to je pravo volje
potrudio sam se i pročitao cijeli tekst, isto preporučujem svim građanima BiH kao i wannabe srbima/hrvatima/turcima tj. da nauče nešto o svojoj domovini i povijesnom naslijeđu
Istrazuj migrante. Ako vako nastavi dokrajciti ce nas oni a ne srbija i hrvatska!
Ko god udari na nas Bosnjake na koncu ce biti slomljen, porazen i ponizen. Mi smo stari, tacnije najstariji narod Evrope, neunistiv. EU ako bude i dalje za Bosnu imala posebne duple fasisoidne arsine...onda...Mi cemo vas ideoloski unistiti a poslije ide raspad. Vas nece biti a mi cemo i dalje biti tu, na svojoj zemlji, slavnoj, staroj Bosni.
@XYLK eto ti krmeljovi ko dudovi, nisi se ni umio a parco bi Evropu.
@XYLK nisi pročitao tekst