Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AMBASADORE, NAŠE VLASTI KAŽU DA NE MORTAJU NIŠTA, A TO SE VIDI IZ PRILOŽENOG STANJA U KAKVO SU NAS UVALILI. ONI JEDINO BRINU DA NJIHOVI PRIVATNI RAČUNI, PRIVATNI DŽEPOVI, PRIVATNI MUZEJI, BUDU KRCATI KAO BROD.
@kraftwerk, Pa ti ne tumačiš moj komentar, a kažeš mi da nije istina. :))
@kraftwerk, ma šta sve ne ide iz naših džepova? Svi njihovi luksuzi, provodi, mobiteli, telefoni, automobili, benzin, održavanje automobila, reprezentacije, pokloni, putovanja, ljetovanja itd x 100 :)))), pa x kolijo njih ima. Zamisli sada sve nepotrebne troškove koji su se nagomilali 20 godina, pa skontaj koliko je to novca i šta bi se sve sa tim novcem moglo uraditi. A donacije da ne pominjem. 20 i više godina donacija koje je pojeo mrak. A kediti raznorazni i MMF?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MA boli vlast k..."piii"..rac.. za muzej..ako budu imali sansu oni ce to prodati Konzumu da otvori samoposlugu...a u parku iza muzeja ce napraviti Tibra 12 zgrada medjusobno udaljenih po 60cm..taman da se ves masine mogu unijeti u stanove....
eh super, jos samo nam je falio ovaj americki pokemon da nam kaze kako cemo i sta cemo. moj marshale Brozu kojoj si ti stoci sagradio muzeje i fabrike.
RIMADLJOD makar sam za fabrike bio u pravu hahahaahah
Imaju rjesenje,treba od trenutno 138 zaposlenih ostaviti 38 i eto para,pa ni Dita nema vise!
MARŠ KUĆI G**NO JEDNO TI ĆEŠ MI GOVORITI ŠTA ĆU DA URADIM, MARŠ.... UH::.... KUD NIJE BILA VELIKA SRBIJA.... DA SAM ZNAO DA ĆU OVU ĐUBRAD MORATI DURATI ... fuj...bolje da me milošević gazio nego ovo smeće britansko-američko
Velika Srbija je bio Slovenacki spin da vas po Bosni i Hrvatskoj sto lakse popljackaju. Al neka. Sad svi ispastaju zbog svojih gluposti u mladosti.
Hvala gospodinu ambasadoru na podršci Muzeju (namjerno veliko M). Prošli britanski ambasador je podržavao Dog Trust.
Ambasadori nejedi govna dobro znaš da vlast koju ste vi podržali je prije svega mafiska, lopovska i ne kulturna bahata kojoj je samo njihov lični interes bitan a što se tiče muzea, dobro znate da su ti koje nazivate vlasima gotovo sve rasprodali skuplje primjerke i zatvorili taj isti muzej.