Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ka će na MTV Igmanu?
Ismijavali su i kod nas nadrealisti prije rata pa to nije pomoglo da ne bude rat. Djuru procerase u Sloveniju, Neleta u Smrdiju, i raspadose se nadrealisti, a rat ne zaustavise i ode sve u pm, dzaba svo njihovo pogadjanje dogadjaja i ismijavanje nista nisu mogli. Slicno tako i pjevaci kad su organizovali koncert za mir i gradjani kad ih je izaslo 100000 da protestuju za mir nista nije pomoglo da zaustavi rat.
koji shit objavljuju.. A moj spot nece ni da im platim.. pa zar je tako los ccc https://www.youtube.com/watch?v=czB2TupkHqI
ja mislio o nama pričaju ..