Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vajni reziseri i kolege glumci imali su priliku vidjeti nedavne Davorove slike i situaciju.Mogli su ga (ali nisu)pozvati da bude dio nekog naseg filma,serije.Ali ne ,jaransko-porodicno-politicke veze rezisera sa glumcima.Pocivaj u miru,Davore.
Steta, veliki glumac, iskreno zao mi je vidim na slikama postarao se,nije prezalio stari sistem i zivot u Jugi kao i mi mnogi.Patio je,nije bio licemjer i pretvarac,zelim mu bolji svijet od ovog.
Saucesce porodici,prijateljima,kolegama...Neka mu je vjecni mir...