Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto su ljudi ovako kiseli uvijek??? zar ne bi trebali biti sretni da neko radi predstave u ovom gradu...kako je moguce da nam uvijek nesto ne valja?! Mi smo imaci vremena, ispijaci kafa, i samoglorificirani komentatori svega i svacega.
@ jeste - autorska prava na prevod? hahahahaha, PAPANE!
Moja kritika nije osnovana na ovoj Benjaminovoj ulozi, uvijek izgleda isto..Nasi mladi glumci glume i kad trba i kad ne treba..
samo ne znam da li je predstavu radio Benjamin ili cemo gledati jos jedno djelo Selme Spahic :)
Dođoh, vidjeh, komentarisah - tako će i biti, komentar mogu dati tek poslije odgledane predstave. Bit će mi zanimljivo ponovo gledati Amilu nakon skoro 10 godina. Rat je mir. Sloboda je ropstvo. Neznanje je moć !!!
kakvi komentari i opservacije.. nevjerovatno! s nestrpljenjem ocekujem predstavu!
Ojjj Drogaša
@sunce Izvini, nisam te dobro shvatio, nisam dobro procitao, ali svejedno trebas da znas da benjamin treba izgledati sto starije za ovu ulogu sto ga ne cini furacem, to je to
Benjqmin izgleda kao da je 39. god. a ne 89. Joj nerviraju me ovi nasi furachi..
Cega ba? Mi zivimo Orvelovu 84-tu vec dvadeset godina a oni ce meni pricat da more gore...Imamo FTV koja proizvodi mrznju kao u gebelsova vremena. strava
I OVAJ JE VISE SA OVIM SALOVIMA DOSADI I BOGU I NARODU !! spava sa salom oko vrata
sTO SE TICE COPY RIGHTS ZA OVU PREDSTAVU SU POTREBNA U SAD ALI NE I U EVROPI GDJE SU ISTEKLA. I CESTITKE ZA IZBOR PREDSTAVE A KOMENTATORIMA: BUDITE POZITIVNI MAKAR VI KAD JE SVE OKO VAS NEGATIVNO
Kao i za sve predstave u SARTR-u, karta je 5km.
Mislis u 20h?Zahvaljujem
Predstava je sutra u 8 sati, to je premijera, a u cetvrtak je repriza ponovno u 8 sati :)
Dobra knjiga, jedna od najboljih koje sam procitao pa dolazim da pogledam, ima li ko informaciju u koliko je sati predstava?
Da li iko zna koliko kosta ulaz za ovu predstavu?