Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao jedan prijatelj kusturicu: Tuširaš li se ti svaki put poslije se.x-a, na što mu odvaj odgovara - da naravno E onda bi se mogao malo češće j.e.b.a.t.
Snimicemo i mi neki filmski spektakl na nasih 24 posto sa bracom iz Pakistana i Irana
Pa zar Tvrtko nije muslimam, kakav srbin.
pa ko je drmao kavez baliyice, smirite se malo...hranicemo vas kikirikijem.. e da li iko moze biti iskomplexiran kao baliye!
Kako ne kontate da se ovaj krelac lozi na Ivu Andrica, neko kaze da je bio Srbin neko kaze bio je Hrvat opet ima neko kaze bio je Bosanac... Uglavom ljudi komentarisu, a i krelac bi volio da i njega puno komentarisu... Zeli da pravi od sebe neki mit, kao on je napravio grad itd bio je Bosanac bio Srbin ili Musliman... J.E.B.O. vas Emir....
".........koji je diplomirao Sorbonu u Parizu". Nema gluposti dok je mujo ne izvali :):):):)
Izvinite Hrvati i Srbi što smo protjerali vas 200 000 ne-muslimana samo iz Sarajeva, a još toliko smo naših bivših komšija i susjeda prognali i iz Središnje Bosne, oteli vašu zemlju i imovinu, te ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slijepo pratili Alijinu deklaraciju, pogriješili smo što smo ratovali protiv dojučerašnjih komšija i susjeda, a prigrili bliskoistočnu braću kao svoje, samo zato što su naše vjere. izvinite u ime svih Bošnjaka i stidim se svega toga! Izvinite braćo još jednom i nadam se da će jednom zauvijek mir doći na ove prostore i da ćemo svi mi muslimani i suniti i šiti i derviši živjeti u jednoj jedinoj lsIamskoj zajednici zajedno sa drugim manjinama, tj. vama ne-muslimanima, koji će uredno davati harač i biće im dopušteno da žive na našoj zemlji i da će BiH pomoći za odštetu nanesenu vašim narodima! Maksuz sellam Srbima, Hrvatima i ostalima!
Jesu li ovi Sr.bi sto ovde reagiraju gluhi i slijepi....ne snima se nista u ili sa Sarajevom kazete? Hellooo, nedavno ste jos pi.zdili o Angelininom filmu, Richard Gere je ovde snimao film, Penelope Cruz.....ali vi ste zbog svoje mrz.nje tako slijepi. Sto se ovo ''Klipace'' tice i citata Kotr.omanica....glupa glupa osobo....covjek je bio djelom potomak Nem.anjica (1/8%, baba mu je bila pola Nem.anicka pola Kuman-Tur.kinja), pola je bio Subic (majka Hr.vatica). Njegovo porijeklo ne znaci nista za porijeklo puka. Nisu svi od Nema.njica for heavens sake. Kus.turica i filmovi....osobno ih ne volim, ali eto, vazi kao neki veliki reziser...Ne znam, meni je prosjecan...nije Coppola.
"koji je diplomirao Sorbonu u Parizu", ha ha ha, najjača. Da vas nema trebalo bi vas izmislit'.
564654 jedi gowna
Ta će jadni Srbi, od čitave Srbije spali da im posrbica snima filmove... Doduše jadni i zavise od posrbica kroz čitavu historiju do današnjeg dana. 1. Emina Jahić, Lepa Brena, oličenje im estradne umetnosti - rodom iz Bosne obje! 2. Vojislav Šešelj (Hrvat), Radovan Karađić (Crnogorac), predstavljaju ih u HAG-u! 3. Vuk Jeremić (i$prdak Požderaca) predstavlja ih u U.N.-u! 4. Branko Ćopić (Hrvat), Ivo Andrić (Hrvat) predstavljaju im "umetnost".. 5. Emir Kusturica (Rom) predstavlja im kinematografiju... Itd, itd, itd, itd... Znači, da nema po-srbica nema Srbije nigdje na mapi!!
Smrdi, jasta nego smrdi, sugadija, Vlaše neokupano,.... hej cuj tema: kosovo i srpski rat
Jeste ljubomorne bajHIJE sto Nemanja sad vise ne pere gu-zi-cu vec je mastan ko i mi ostali vlasi. Crk-ni-te feslije hihihihihi . @zeleni karijes napuse ti se Monika i moja sestra kur-ca hihihihi .
Ma pusti Hanku, i mi smo silovali 150 000 bula od kojih je nastalo 100 000 malih poturica čiji su očevi Srbi.Tebi je to tvoja nena pričala pa znaš,a mnogi ne znaju.
Pose.remo ti se na film Nema.nja ! Operi se sto.ko nama.zana........SIKTER !
Gdje su te vladine ili (ne vladine organizacije). Locu rakiju iz cokalja i pijane se krevelje po Visegradu. Nisam vidio da i jedna, od ovih svjetskih diva, baci makar buket cvijeca u Drinu. Dal' im ko rece sta su radili ovi domacini koji ih nazderavaju i glume dobre domacine, koji jos za uspomenu cuvaju krvave nozeve pred kojim se kunu pred molitvu. Gdje su ti BiH intelektualci da se obrate ambasadi franc. u Sarajevu. Gdje su ti idioti da zamole i plate prevodioca da napisu i posalju pismo francuskim liberalnim novinama, (liberation, humanite, nouvel observateur) itd. A, ako niko nezna, zna Ivo Komsic, koji je diplomirao Sorbonu u Parizu. Fali akcije, na zalost svih nas na Balkanu.
jes prljav pravi vlah.ne kupa se.