{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


15. juna snimanje filma "Ljubav i rat" sa Monicom Bellucci

S
31.3.2013. u 17:51
220
67
15. juna snimanje filma "Ljubav i rat" sa Monicom Bellucci
220
15. juna snimanje filma "Ljubav i rat" sa Monicom Bellucci
Režiser Emir Kusturica najavio je da će 15. juna u Trebinju početi snimanje filma sa Monicom Bellucci, čiji je radni naziv "Ljubav i rat".
Namjera je da prvi dio snimanja traje do 1. jula. Tada će biti napravljena pauza od tri sedmice zbog priprema za dalje snimanje.

"Onda snimamo juli, avgust, septembar i oktobar...", rekao je Kusturica, naglasivši da su finansijska sredstva obezbijeđena.

Kusturica je najavio da će probe opere "Na Drini ćurpija" u novom pozorištu u Andrićgradu početi u januaru naredne godine, te precizirao da će time iz Višegrada krenuti "gromoglasna najava kulture i preporoda RS-a".

Kusturica je pojasnio i da će u naredne tri godine snimati film o trgovini ljudskim organima na Kosovu, kao jednoj od najvećih tema ovog vijeka.

"Ideja je scenario moje kćerke koji je zapravo napisan u onom dobu kada smo svi bili zblanuti, a onda polako shvatali da je to možda i najveća tema ovog vijeka", objašnjava Kusturica.

Režiser ostaje pri ideji da film snima u Rusiji, a radnja koja se odnosi na Kosovo bit će snimljena na nekom drugom mjestu.

O tom filmu govorio je i učesnicima "Vivaldi foruma", održanom tokom vikenda na Mećavniku, kada je ispričao da dugo piše roman koji se zove "Dragi moj Fjodore".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: