Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko imalo zna o islamu zna da ovo nema veze sa cistim islamom... ovo su stvari koje IZ koristi da siri svoje ideje i da profitira na narodu.
ŠTO STE STAVILI U VIJEST DA JE JEDAN PENZIONER TAKODJER KRENO NA AJVATOVICU,KADA JE TREBALO SREBRENICU ODBRANITI OD MLADIĆEVIH KOLJAČA ONDA NIJE KONJEM NEGO JE HELIKOPTEROM ZBRISAO DA SAČUVA SVOJE DUPE DA IMA DANAS PENZIJU 2200KM I STAN NA ŠIPU LEGALNO A NELEGALNO SAMO BOG ZNA ŠTA SVE POSJEDUJE!
Vjerski turizam i reklama za konjički klub, što bi se reklo
Slika 3 je zaista lijepa👌
🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷😂😂😂😂😂😂😂 BRASIIIIIILLLLLLLL
Zar ovo g*vno nije u zatvoru?
da bi bio u zatvoru morao bi bit za nešta kriv. djugo su tvoje želje!
tako treba, ratnog zlocinca u kolonu, mozda sta usput i prekolje
Zna se ko su ratni zlocinci:)presude postojeP
Sta serete protivu Nasera, cojk samo nije htio da zivi od penzije i prekvalifikovao se u farmaceuta.
Vidite Srbi kako naso heroji sada mogu da jašu i uzivaju na slobodi, zato što su se borili časno, a ne da truhnu po zatvorima kao vaši zločinci, koje vi veličate zato što ste genocidan narod.
Bez komentara … ugrizoh se za jezik …
Srbi mjesaju zabe i babe. Pokusavaju krivicu da svale na Bosnjake, da smo svi isti. Stvarno nenormalan narod zadojen fasizmom i mitomanijom. Fasizmom su zadojeni, iako je to velika optuzba, to je cinjenica, jer se od svojih zlocina i svog fasizma nikad nisu oprali niti su pokusali da se operu, naprotiv, oni su svoj fasizam velicaju i danas. vole i velicaju svoje fasite i zlocine.Sto je najgore to nije pojedinacno, tako razmislja minimum 98% Srba, zbog cega je opravdean epitet da su genocidni.
Zar je moguce da je moj Bosnjacki narod tako glup. Jednog od najhrabrijeg i najboljeg medju nama, naseg heroja Nasera, covjeka koji je oslobodjen svih optuzbi pred Hagom, poredite sa PRESUDJENIM srpskih ratnim zlocincima. Mnogi ce od vas reci da zrtve ne treba brojati, ali zrtve se moraju prebrojati da bi dosli do istine, to je ucinuo medjunarodni sud pravde i brojke su sljedece, CIVILNIH zrtava je izginulo oko 33.000 Bosnjaka, manje od 2.000 Srba, medju tim 2000 su i oni stradali od Hrvata
I koji su stradali od Srba, kao npr u Sarajevu. I vama je isto 2.000 i 33.000 civilnih zrtava da bi rekli da smo svi krivi i da su svi podjednako krivi, a medjunarodni sud pravde je donio presude, i za genocid, i dokazao da su Srbi cinili najmonstruoznije zlocine i genocid, ali vas to ne dotice. Po vama smo svi isto ucinili.
zabludjele shije,po nalogu iz vatikana,sprdaju se sa islamom i svode ga na sektu,ovo je uzas,Allah dz.s. vas prokleo
ovo je sektastvo i otvoreno ruganje islamu,vatikanske sluge shije prelazi su totalno zabludjeli
A ti vehabe nisi sektas?
Čemu patnja konja po Baščaršiji, pa vožnja furgonima i prikolicama do Fojnice. Dobro da je kiša pa nikoga nije ni bilo na ulicama.
Dobro je vidjeti da ogromna većina bošnjaka u Naseru ne vidi ništa spektakularno, bio borac Armije i to treba poštovati ali poslije sam sebe ukaljao i ta etiketa mu ostaje do kraja života.Ovakve samo Srbi kuju u zvijezde,prave im spomenike,ovakvi su samo kod Srba heroji. IPAK NISMO MI ISTI!
@VrabacAIija Širk nego šta? nismo u zabludi,znamo šta je dobro a šta zlo bez obzira odakle to dolazi. Bitno je ne hvatati se u kolo sa mitomanima i što više reducirati lajavce iz vlastitih redova koji nemaju pojma ni o vjeri ni o naciji.
Naser je heroj, o cemu ti idiote pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj medju njima i Naser oric,a sta je on to vrijedniji od ostalih konjanika da se izdvaja njegovo ime i prezime,glupost.
@Trebinje1992 To nije turski obicaj nego bosanski turski obicaj je ona jutarnja kafa koku pines svako jutro