Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ako je profesor ovaj clanak planirao?
@jsnt buljevarkasikice...neprestano se kacis na top komentare, naravno jer svoj komentar/misljenje nemas....zasto? zato sto si niza rasa...a niza rasa je zadojena mrznjom....i spremna da kolje...to te uce popovi svake nedjelje dok ti trpaju kasikicu u usta.
Vi srbi ste preopterečeni ratovima, historijom i nebulozama a samo lažete. U ovom ratu se vidjelo na šta ste spremni: akademici, patrijarsi(osovine zla), razni udbaši, kojima je jedini cilj tzv.velika srbija. U suštini, oni igraju šah a vi ste izvršioci poteza. Živjeli ste s nama i odjednom ste počeli sa pričom šta je bilo na kosovu polju, kao i drugim ratovima. U svakom ste ratu centar zla na balkanu. Slavite Dražu M. iako je većinu rata bio uz Hitlera, a žalite jasenovac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas sve tri strane podrzavaju fasiste, nemas kome pjevati Bella Ciao.
@akuzativ Zaboravio si dodati, podrzavaju fasiste, a sve tri strane u isto vrijeme pjevaju Bella Ciao.
A Mujo zamandali vrata?
Serija je brutalna! Ko god nije gledao ima toplu preporuku da pogleda.
Dobra ova nova domaća verzija. Je li iko odslušao priložene klipove ?
Jednoga jutra kad se probudih,ljepoto moja ,moja mila,moja jedina,jednoga jutra kad se probudih,dusmani su bili tu.U partizane ja morah poci ljepoto moja,moja mila,moja predivna.U partizane ja morah poci, da stanem na kraj tome zlu.
lajk ko bi žico tokio🙈
90% vas ne zna ni sta znace rijeci pjesme, a za ostale koji su prvi put culi pjesmu u seriji La casa ne bih trosio slova jednog
Komunjarska stoka nikako da pokrepa
Sretan Vam Prvi Maj!
Dubioza Kolektiv na najjaci nacin otpjevali
Komunisti su male mace u odnosu na ove pljackarose naroda i drzave koji su upravo stvorili totalitarne rezime pod maskom demokratije i bogate se na bacanju prasine u oci glupom narodu da se svadba kao i vi ovde a oni trljaju dlanove, Yuga i nije bila komunisti ka nego socijalisti ka zemlja, mi smo u odnosu na komunisti je zemlje bili Amerika.
Zna li uopšte neko koliko ima milijardera u Italiji. Oni sami sene hvale ali država bi ih trebala sad umejsto da pjeva prozvati i kasirati. Jer svako zaduženje koje danas države naprave idu na spašavanje kapitala investitora. Ono kao spašavaju se radna mjesta. Bella bella ciao
La casa de papel - najbolja serija u istoriji. Ko se slaže? :-)
Sjećam se pjesme iz filma MOST. :)
Najjace kad nacionalisti i pripadniciti nacionalnih stranaka pocnu pjevat ovo..
Na današnji dan ateisti-komunisti slave 1.maj međunarodni praznik rada. Katolička crkva se domudrila, nije mogla ukinuti, pa je današnji dan proglasila blagdanom svtog Josipa radnika. Ne sumnjam da će crkva pobijediti njima se ne žuri. Obzirom da je največi sin jugoslovenskih naroda bio isto Josip bravar, najbolje rješenje za sve opcije, bi bilo da se praznik zove blagdan sv.Josipa bravara.
@VinkoGof A nije ti palo na pamet da su demonstracije organizirane ne 1.maj bas zato sto je tada bio svetac - Josip, radnik?
Tersalka, nije tako,blagdan sv Josipa radnika utemeljen je 1955 od strane Papa Pio XII, dok je 1889godine Druga Internacionala , utemeljilja 1 maj kao praznik radništva