Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODPORA SVIM ZENAMA SIROM SVIJETA, A POGOTOVO NASIM ZENAMA I CURICAMA KOJE SU BILE SLOVANE TOKOM RATA OD STRANE SRBA I UZP
@srecan29rodjendan @BanjaluckiTerminator @BosanskaArtiljerija@BullevarPrijedora @DunjaluckiBayraktar2 @VodSmrti @Bulevaru, @Kikseru, @MoastarskiRambo…..……providan si srbo pokatoliceni.
@gooUser161048369696 fasitima nestalo stranih zrtava pa presli na svoje zemljakinje. Fuj ovoljudski otpadu i zlikovcu sejtanski... Nema u vama mostrumima razlike...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mika Aleksić je bio i veliki drug sa Arkanom, snimao je njegove pohode po Hrvatskoj i Bosni. Većina srpskih umjetnika aminovala je četnike i zločine.
E pedofilu srmdljivi dosta si "karao" sad ti ideš na KARANJE! Da Bog da da što težu starost i bolniju smrt doživiš!
Joj ljudi i vi vjerujete sve sto procitate ko zna mozda su se glupace udruzilenprotiv ovog covjeka? Kome ces sad dokazat nakon toliko godina bahaha sto jedan komentar kaze sto nisi napustila skolu ako tebje zlostavljo? Ajde ne serite fol stidi se rec pa suti onda i nek vam je tako balkan zatucan jeste pa i vi ste tuke zatucane isto ko god suti. O tome se jasno i glasno prica i kraj price.
pa sta jeto taj je izgleda seks masina manijak
Ovo društvo je odavno zatrovano i survano u podrum morala. Dajem punu podršku mladoj koleginici koja je prošla to što je prošla, ali ne samo njoj. Inače znam za mnoge slučajeve koleginica koje su morale, a i dan-danas moraju, da trpe iživljavanje nekih reditelja da bi dobile svojih pet-šest minuta, koji njima znače mnogo - kaže Slobodan Ćustić.
e Mika sto si guzio guzio si
Mika Aleksic, NE DAJ SE ! Ufurale se da su u Holivudu... Nema ovdje odstete.. Nema.
jos je ostala EVA RAS da progovori...
Kaže žrtva jednog izrazito "inteligentnog čovjeka"...Možda lukavog, bolesnog, zlog i sl. ali ovakve ljude nikako ne možemo počastiti izrazom "inteligentan"...Riječ je o predstavi društva o njemu.
A najsmješniji su ovi što kao brane srpsku čast, pa bolan bolan🙈
u jebaca kada treba prodji nekoliko godina da zena skonta da je mazno
Sve su one dale kome treba, samo da se dočepaju karijere, a najpoznatoje su po tome pevaljke.. a sada hoce da se svete, možda i koji dinar da zarade usput.
Sve prijaviti manijake od 92 na ovamo..nezastarjeva ..koliko je slucajeva silovanja incest silovanja varvara u familijama..sve to treba u zatvor da ide..koliko je slucajeva djevojcica tokom rata koje su se nasle tokom ratova na zapadu..mnogi koji su skupa zivljeli po zapadu ukljucujuci rodbinske veze su silovane...sve se vraca sve se placa...
On zaslužuje od 10 do 15 godina, ali ja ne kontam mentalni sklop ovih cura koje pričaju da ih silovao više puta? Šta je tražila opet drugi ili treći puta u njegovoj kancelariji? Dragan Marinković Maca priča: Kad bih pričao ko sve zove glumice na kasting u 10 uveče, ne bi vam bilo dobro. Glumci, veliki šmekeri, kad bih rekao ime, videli biste šta je skandal. To je normalno, bez srama. To nije retkost, nažalost. Tako je i u svetu mode, manekenstva, u svetu glume,..
dale ste kokice jer ste mislile da cete glumiti u nekim filmovima. pravda za Aleksica.
Sad sve hoce komadic slave, samo budale ne znaju kakav je put glumica sirom svijeta a ne samo u srbiji. Prije ili kasnije dogodi se nesto slicno, ljubav za ulogu, ko odabere taj put mora neka bude spreman na posljedice. Ima toga mnogo vise nego se prica, kap u moru.