Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seksetarica
kako god , ne sumnjam da nema mali milion budućih sekretarica spremnih " da zauzmu poziciju "...
Koja glupost, ove glupace su same krive za ovakav polozaj. Vecina ih se takmici da dodje do neke naslovnice, jadnice se slikaju i same sebe ponižavaju i ne znajući da su samo sredstvo za ostvarivanje profita svakakvih kompanija...kratko rečeno roba.
hehe sekretarice ga ionako samo primaju, nista slagali nisu
hehe cmok
50 nijansi sivog govneta
hahah jest vala...
A jbt zaostalog drustva :D Ovakvi fazoni bili zanimljivi prije Nove ere. I onda kazu ISIL 'vaki, ISIL 'naki :)))))))))))))))
Da u filmu glumi Lisa Ann, Tori Black, Julianne Moore, i još neke koje me pale ja bi ga pogledao bez problema 2-3 put, ali ovako neću jer nema niti jedne da me napali, pa jbg kad sljedeći put budu pravili film nek paze koju ce glumicu dovest da "glumi" ako me misle napalit, i da dobiju moju pozornost, a do tada ja ga idem isfrcat. Hvala!
Evo me sad samo sto samo usto vidjo ima komentar, ja mislio nesto ozbiljno kad ono jedan od 15 godina naso se meni komentarisat, sram te bilo. Znas ti bilo koju od ovih gore navedenih, srami se
Lisa Ann mmmmmm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slogan, kao i plakat je iz istoimenog filma, "Secretary" iz 2002. godine, koji je neka softcore verzija ovog šljama od "filma" koji danas napaljene milfare upijaju svakim dijelom svog tijela. Ja čak mislim da je domišljat način promocije te kompanije, al' eto :D Očito da klixovci nisu upućeni u dotičnu sliku xD
ko li je kiv.... :P
Mislim da bi moja djevojka prvo provjerila aplikante,pa se "rijesila" svih djevojka koje bi se slucajno usudile da se prijave...
Krajnje realisticna reklama.
50 nijansi sive je film za napaćene ljude, kao što je istoimena knjiga izgovor za nepismene da "čitaju". Hajde da to ne koristimo više kao neku referencu i zametnemo negdje kao loše sjećanje. Apsolutna represija.
...neke žene su spremne...zauzeti ..svaku poziciju...ali samo neke :))
fuj
Ako dobijes ovaj posao, ne mora znacitii da moras ista seksiticno raditi na poslu :)
Idem da tražim i skinem taj film sekretarica.:)