Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona kao ne bi odbila da joj neko ponudi. Tipicno razmisljanje u BiH. Treba nam neko nesto ponuditi da bi mi pristali. Uobrazeni ljudi. Zasto gospodja sama ne ponudi neku dobru pjesmu, a narod ce reci jeli dobro?
jake godine za ocjenu, ali 5,5. bolja je od debelih 25-godisnjakinja.
@Ocjenjivach3 dobra jasna.. Ko dobar dan
Dobra naša gimnazijska kolegica, ( Druga gimnazija ) tada smo je zvali " pet do pet"
Nemaš šanse ovo je era Jali i Buba 😂
58 proljeca ima. Uradio sam kompletnu analizu zene prije procjene. Svakih 7 godina nakon vrhunca koji je sa 22-29 (kako kod koje zene) gubi se jedan bod.
Samo Džejla Ramović ili Ilma Karahmet mogu predstaljati Bosnu i Hercegovinu dostojno na Euroaongu!!!
Ne bih ni ja tebe Jasna odbio samo me upitaj
Njena ljepota je prirodna , a njen glas andjeoski. Nasa lijepa sarajka Jasna. Mi bi volili da nas ti predstavljas na Euroviziji, ali iz nepoznatih razloga, BiH zadnjih godina ne ucestvuje na tom takmicenju.
foto šop
Jennifer Lopez na aparatima
Sve što je za dž. se ne odbija - stara balkanska poslovica
Nekoliko dana Prag zamijenila Sarajevom i ona bi na Eurosong. Moze, al da predstavlja Češku.
@chipmunk nije jasna u toku.. Sad na eurosong idu bradate zene