Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji heroji bola?! Ljudi odose na poso... Sta vam je previse ste filmova gledali...
Ma nos'te se vise i policajci i sestre, danas mu aplaudiraj zato sto radi posao za koji je placen, sutra cemo mu opet svi hebavat sve i morat dat po cvaju da radi taj svoj posao... Poenta je, znaci, jepte se i vi i vasa patetika i Holywood...
Izgubih svu so iz organizma, jedan dan placem sto je hudom Ronaldu dosadno, drugi dan sto ljudi, pazite sad cuda, idu na posao, treci dan placem sto nisam uvijeknajljepsi ko hana, cetvrti dan s balkona komsiji sve opsujem na kamaru od tog svog silnog merhameta i emocije. Ma mrs.
Jedan bin i jedna kinja manje.
Oprostaj je bio u Srebrenici 1995 kad nije bilo kamera da snime suze supruga i majki i streljanje sinova od strane Srba.
Pazi kako frajer sve pročita ko stoji iza svega https://youtu.be/cnzCdHT7rak
Kako nas treniraju hem nas zatvorili u kuće hem policijski sat kazne zatvorom a već smo u kućnom zatvoru ali ovaj Vučko to radi za Soroša od srca
pustite im Careless Whisper I'm never gona dance agaiiinnnn
Pa da KO I KOD NAS,OBOJE NA DRŽAVNIM JASLAMA
Kako dramite bezveze. Oprostaj, a na telefon dogovaraju sta ce vecerat kad veceras dodju kuci. Srbi posebno dramatiziraju. O onom kvazibombardovanju pricaju ko o Hirosimi. Da su u Bosni za vrijeme rata bili dva dana, ne bi ga nikad spomenuli. A kamo li ovu drama sliku. PA lol.
sta je ovdje inspirativno?
A gdje mu je burma ako je ozenjen?
Propaganda
Vala drame i previše al et....
H1N1 570 000 mrtvih za godinu dana. A ne pamtim da je bila panika kao sada.... E šta ti je internet, svaka šuša sada vrti internet po telefonu. Prije je to bilo za pametnije samo.
Sta nam pisete o inostranstvu o tamo nekoj genocidnoj drzavi sa paganskim stanovnicima!
Dobijem proljev od ovih INSPIRATIVNIH situacija....
i bas ih neko treci uslikao u ovom trenutku gdje se nijednom ne vidi lice, poznavajuci srbijansku zutu stampu i propagandu i debilne novinare klixa nista me ne cudi