Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih koji ne uči djecu psovkama, nemoralu.. Treba podržati svako dobro.
Covjek arlauče. Bolje da psuje nego da arlauče sa rakete.
A šta je to nemoral? Seks prije braka? Oblačenje odjeće koju djevojka želi obući? Odbijanje religije roditelja? Super, što više takvog nemorala želim u BiH i što dalje od morala kojeg popuju hodže i slični.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hodza treba da znas da je vjera nesto privatno i intimno...nesto sto se ne snima ili promovise...ne budalesi!
popu šiš ga smetljaru uzp-ovcima
Balavac koji je vikao one sramotne riječi zaslužuje osudu i posjetu policije u svom domu. Ali, kad vidiš da jedan vjerski službenik negira etnos jednog cijelog naroda, u vomo slučaju Hrvata iz BiH onda znaš na kojem civilizacijskom stupnju se nalazimo. Da ne spominjem neukusni i provincijski način izražavanja dotičnog hodže.
Bravo Eldare samo širiti mir jer on je od Allaha.
U nas bi rekli nestalo đavlu posla
I sta kaze Allah jel mu ovo haram sto radi
E moj hodza bas lijepo siris mir... sto bola ne pricas o mahanju turskih i brazilskih zastava... cuj bosanski katolici sta je to... sto ne rece bosanskohercegovacki Hrvati sta je problem...
Bosanski katolik je osoba iz Bosne koji slijedi put vjere katoličanstva. Bosanskohercegovački Hrvat je skroz nešto drugo. To može biti osoba koja živi bilo gdje, ali porijeklom iz BiH i u autu okači šahovnice, krunice, krstove sa Isusom, Svetu gospu i u svako četvrtoj riječi opsuje i tu gospu i krst i isusa, ali nikad šahovnicu. E to ti je veliki Bh Hrvat, ali nikako katolik.
Haha baš tacno, religija se nasljeđuje. ali na srecu (na zalost za vas kristijane) kod ovih mrtvih pasivnih i odumirucih religija. Islam se siri svakim danom sve vise. I znate da nece doci do sudnjeg dana prije nego cijeli svijet bude ISLAM.
ljudina
Ideš pod maaaaač bato!
hahahah Muslim-man bravo
Srbi mamicu vam svima ko god je ista spomenuo lose u komentaru e sada ako nesto ima protiv neka mi se javi vi ste pizde jede sa karpata dosli bili sluge turcima komevi sta imate reci pizde jedne sve do jednog.
hoš se bit
prvo je islam znao za crne rupe, pa sad ne zna, ukoliko se ispostavi da toga nema
"počeo objavljivati naučne i islamske videoklipove" Nauka i vjera nemogu zajedno
@pupak: 1001 inventions! Pogledaj malo.
@ScoobyDoo hahaha znao sam da ćeš to iskopati, jel to sa Ben Kingslijem fantazija ona, pokrali pola svijeta pa zapisali da su oni izumili sve
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i ovaj bi trebao prenositi svoje "znanje" mladjim generacijama kreten koji misli da je čovjek nastao od blata