Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba vama nista organizovati, sjedi kuci gledaj novogodisnji bingo, pricaj kako je u Zg, Bg itd.. furdo iskompleksirana da znate izaci na ulice pa tako protestvovati da nam bude bolje mozda bi vas covjek i pohvalio ali dok sa pentium cetvorke znate samo kmecati nema nama "hajra"... zasluzujemo mi i gore.
Izidji na izbore! Na ulice se izlazi u diktaturama!
Skaka : Zabavljat ce vas nas Hari kao i pretprosle godine.
Hoće li biti Zela i Rile na TV programu?
Ružnijeg od Hubijara nisam vidio!
Nemoj se samo oznoit.
Hoce li svirati svoj najveci hit "Horst-Wessel-Lied"?
Ovaj prima naknadu od kantona ovu mu dodje kao poticaj, sljedece godine fudo ce pjevati.
HARI NADANDARI
Svaka cast Hariju, ali... Nije on bas neki mamac za turiste. Nema kod nas sad nekih aman zvijezda, ali Hari...hmmm. Ne bi me cudilo da se rastalibs Hubijarom za lovu.
Isti Mitar Miric!!
SRAMOTA JE ZA SARAJEVO DA LAŽOV I PREVARANT SKAKA SA LAŽNOM DIPLOMOM BUDE GRADONAČELNIK. https://www.fokus.ba/vijesti/bih/gradonacelnik-sarajeva-izmislio-da-je-diplomirao-u-sarajevu/1244930/
Moras biti dobro kad si kantonalni uhljeb, i ti si na spisku onih ''umjetnika'' koji dobivaju pare od budzetskih jasli...
Inače, muzika za one koji vjeruju da u radiju žive mali ljudi
okorjeli kockar...prokocka boga oca, nema kasina gdje se nije povalio...
To povjerljive informacije ili zuta stampa??
A što ovdje glumi Izmeta
otkud sad ovaj hubijar u turistickoj zajednici KS zar njega nisu otjerali radi ZOI 84 i problema sa isplatama u zetri
@realan123 Za takve "uspjehe" se u SDA nagrađuje