Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vec stavljate linkove na hr portale onda bar procitajte i komentare. Ni Blic ni hr portali u komentarima ne kritikuju i ne pljuju to sto je George bio homoseksualac. Samo jadni i napaceni Bosanci sa svojom poganom jezicinom daju sebi pravo kritikovati nekog zbog seksualne orjentacije. Covjek je bio legenda,umjetnik...mi koji smo se zaljubljivali uz njegove pjesme znamo cijeniti njegov rad i djelo. Kao i Princa,Bowia... Slusajte Djanija i slicne seljacine jedne!
Droga, alkohol, pederluk da tvoje dijete bude ovo sve bil bila ponosna na njega?
HRT je maloprije objavio vijest na dnevniku gdje je za George Michael-a receno da mu je zivot bio prozet drogom, alkoholom i homoseksualizmom... http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=940137 Uvijek ce se naci neki retard koji ce pisati gluposti, ali govoriti da to radi svaki Bosanac je jednako retardirano kao ovi naprijed navedeni. Ne budi retard
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada pročitam ovakve bljuvotine od komentara na račun preminule osobe, savršeno mi je jasno zašto je ovaj svijet jedno prilično mizerno i ogavno mjesto, u kojem se događaju stvari koje se događaju.
Samo anlajkajte, latentni SOCIOPATI. Ukoliko doživite Treći svjetski rat, prvi ćete u logorima u kojima budete čuvari - STATI u RED. Da guzite i zlostavljate i muškarce i žene i djecu. Bez obzira na nacionalnu/etničku/religijsku pripadnost, jer nema sadizam nikakve veze s navedenim pojmovima, već samo i isključivo sa mentalnim/psihičkim poremećajima. Tako da ... sociopat u miru = psihopat u ratu.
@ZutiMacor Ajde malo "proširi" argument. Obrazloži.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Peder manje
Sada ce multiHetniĆari/sarajlijice da naprave dan zalosti u Kmecistanu zato sto kmecavci vole sve sto je 'moderno'! Treba da napravite nekakvu komemoraciju sa biciklistickom povorkom jer bicikla su 'plaho' moderna.
milioner, umro od upale pluća u 21 vijeku, pederi, pederi koliko moraš biti slijep, gluh, proklet da vidiš da pederastija nije normalna, prirodna da je to izopačeno ponašanje, dno ljudskosti.... al sjetićete se vi ovih riječi kad polahko budete izumirali od obične upale pluća, jadno
www.bestpayingptcsites4.blogspot.com
Otisao je jos jedan analiticar,Georgios Kyriacos Panayiotou aka George Michael. Sir Elton John na aparatima.Kod koga ce sad ici na kanal?
Sad ce dobiti pravu nagradu za svoj svestran i naporan rad.
Čovječe, šta je pedera pomrlo samo od aids-a, to je čudo jedno. Nadam se kontinuitetu toga.
Sta je djece u africi umrlo od aidsa, to je cudo jedno. Nadam se lijeku ubrzo
"IZASAO IZ ORMARA" KLIKS GOVNARI I GOOGLE TRANSLATE, POSEREM VAM SE NA "NOVINARSTVO". UMJESTO IZ ORMARA, POSTEDITE NAS GLUPOSTI I IZADJITE VI IZ REDAKCIJE, LGBT-ovci
Ne vidim nista sporno oko toga, tako se i kod nas kaze isto. Ima znacenje taj ormar Ako nisi shvatio nemoj bukvalno tumaciti
Umro peder od side
Ima pedera koji nemaju sidu :)
Jeli to Krscani Isus umro i za pedere.
Dajgle derpea na slici. Fuj
Bil mu dao?
Legenda!