Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuci ispred televizora.vatra gori u kaminu,zena do mene na kaucu par piva na stolu i hrpa grickalica........tako da svi ti vasi klubovi ne mogu ni politi ;)
Večeras udarni termin klixa, bit će slika svakakvih... Fotografi jedini se ne mogu presvući i ući u dio atmosfere a mi kokuzi kući sa par piva i bundeva :/ Ajmoooo
hajmo komentatori potrudite se
10 scena :D http://www.youtube.com/watch?v=PmvY8XfnKjQ
Dobra muzika :) http://www.youtube.com/watch?v=8_tGvktfjjk
Dovoljno je doc u samo Sarajevo
zar ce kavazovic dozvoliti ovo u sarajevu?????? svet se izokreno naopako :))))))))))
Gdje izaći za Noć vještica? litar loze, i pravac groblje!!!
Koja budala izmisli ovu glupost? Čuj noć vještica, zar tu ima išta lijepo? Što nije noć ljepotica? Fuj kaka.
Za sve neobrazovane: http://en.wikipedia.org/wiki/Hallowe%27en Uci, Citaj, rece "jedna knjiga". Koja li je, boze dragi?
Čitam ja ono što je korisno, ne brini, dosta mi je literature za 2 faxa koja studiram ;) A čitam i "...U ime Gospodara koji stvara, stvara čovjeka od ugruška..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi naslov treba da bude, gdje izaci za Sve Svete? To je krscanski praznik i muslimani nemaju sta da rade trpajuci svoj nos gdje im nije mjsto. Svaka cast pravoslavcima, Katolicima i protestantima, ali neke stvari treba da ostanu exkluzivitet pojedinacnih denominacija.
ne mogu da vjerujem da se ovo sranje pocelo slaviti i kod nas...jos malo cemo imati djecu koja ce se oblaciti u razne kostime vjestica,djavola itd i hodati po noci od vrata do vrata trazeci bombone...mi smo stvarno glup narod...
Prof. Ridzanovic je sinoc izjavio: Pomodarstvo je u korelaciji sa primitivizmom. Sto je narod primitivniji, to sve vise prati sta drugi rade a ne odrzava svoje vrijednosti. Elem, ispadosmo mi koji ovo nazivamo pravim imenom - Svi Sveti, glupo porad ovih "emancipovanih" i modernih. ;)
S gospođom "na metli", cijelu noć.. :))
...u parlament.
smao budale mogu slavviti ovaj paganski praznik
nije noc vjestica nego je to krscanski praznik svi sveti. sve vise krscanskih praznika slavimo a sve manje nasih
nije ni krscanski ustvari. i sta te briga sta ko slavi. slavi svoje i suti
seljačino neobrazovana i neuka. Svi sveti je praznik koji se obilježava 1. NOVEMBRA. ljudi odaju počast mrtvima. a prije nego što se opet prospeš ovako, pročitaj štogod da ti se ne smijemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)