magazin
0

Gdje izaći za Noć vještica?

Piše: A. P.
Za izlazak vani ovog četvrtka, 31. oktobra, poznatog i kao Halloween ili Noć vještica, predlažemo mjesta u Sarajevu, Tuzli, Banjoj Luci i Mostaru, na kojima će se održati tematski partyji.
U Underground Clubu u Sarajevu zabava počinje od 21 sat, a dress code je "što luđe to bolje".

U Pussy Galoreu nastupaju DJ-ice Jane & Didy, a zagrijavanje počinje u 20 sati. Oni koji žele mogu se prepustiti Pussy šminkericama da ih dotjeraju.

U Celtic Pubu povodom Noći vještica najbolji kostimi bit će nagrađeni, dok ćete u klubu Pirates moći biti dio karaoke partyja.

U art kinu Kriterion bit će upriličeno cjelodnevno druženje pod maskama, uz neizostavan party na kraju večeri. Od 15:00 do 19:30 sati bit će upriličen maraton horor i animiranih filmova, uz slatkiše, Somersby cider, specijalne efekte, plesače grupe Fresh Generation i DJ umjetnike.

U City Pubu od 21:30 sati na Halloween Partyju svira "profesorski bend" Still Crazy i Damir Nikšić.

U Wisa Shopping centru u Sarajevu od 14:30 možete gledati najnovije horor filmove, od 15 sati počinje besplatan scary make-up, a od 17 zabavni program uz najstrašnije iznenađenje.

I multipleks Cinema City je od 19 sati najavio Halloween Party u svom cafe baru, a za sve ljubitelje mašte i kreativnosti tu je sedmica strave i horora, te početak prikazivanja novog horora "Carrie".

Adaptaciju klasične horor priče o sramežljivoj djevojci koja otkriva svoje telekinetičke sposobnosti i publika u Zenici moći će gledati večeras u Family Centru Ekran, a Banjalučani u multipleksu Palas. Posjetioci Palasa koji dođu maskirani bit će nagrađeni kartom za ovaj film.

U banjalučkom DFK pubu od 21 sat počinje najbolji maskenbal uz svirku Digital Seekersa, a jedino što vam je potrebno za ulaz je maska. Inbox Culture Club obećava trodnevni maskenbal.

U tuzlanskom Jazz clubu najavljuju užarenu atmosferu i zabavu ispunjenu ludorijama i dobrom muzikom.

U Clubu Palma u Tuzli teku posljednje pripreme za Halloween, a posjetioci će dobiti svjetlucave narukvice, naočale i druge dodatke. Za besplatno oslikavanje lica bojama koje svijetle u mraku zadužena je Selma Sarihodžić, a tu je i mnoštvo planiranih iznenađenja.

Mostarski Golden Club od 22 sata obećava zabavu uz dance, pop, rock, RnB i hip-hop muziku, te uz poseban napitak za ovu noć - crni koktel.

U Coctail lounge baru Katra u Mostaru nastupa "vampirica" DJ Sanja, u Destinationu obećavaju za svakog ponešto, a Coco Loco dovodi dvije MC vještice, koje dovode svog DJ-a. U clubu Arabica je planiran Neon party od 22 sata.

OKC Abrašević za Noć vještica dovodi ubojiti paket talijanskog death metala uz čvrstu domaću podršku. Nastupaju Infernal Poetry, Aydra i Hetrem