Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Fratar Mirko dobar čovjek i od prije dok je bio u Sarajevu, zna ga puno raje, ljudina.
Nismo mi svjesni koliko smo bogati. To je Bosna i Hercegovina. :)
User …7756 Muslimanu je haram cestitati nevjernicke praznike, to kosi s ucenjem Islama tj. tevhidom. Kakve veze ima multietnicnost s vjerom? Budi rahat komunjaro I spavaj mirno jer svakako sam napustio BiH tik nakon rata.
Sjecam se fra Mirka kako je nama djeci na Dobrinji dijelio cokolade i nije ga bilo briga koje smo vjere , pustao nas je da udjemo i budemo u crkvi koja je bila na mjestu nkd Jugoplastike sad Konzuma, tu se nekad odrzavao i hor , koji je vodila nastavnica Irena, isto nije bilo bitno koje smo vjere, Fiva nas snimala, a on nam kasnije svima dao neke paketice sa slatkisima ..
To je taj “Bosanski izvitopereni Islam” gdje ce sutra Salem ici kod komsija cestitati im “Rodjenje i uskrsnuce Boga”. Biti dobar komšija ne znaci da trebas uvazavati i biti dio tih lazi I nepravda. Zar ima vecih lazi I nepravde od širla i laži na Allaha s.w.t.a.? Nije Salemu zamjeriti kada isto cini i “Poglavar” IZ.
normalan covjek, i ja volim ručati kod normalnih srpskih kolega. Oni koje ja ne podnosim su fašisti, zagovaratelji velikosrpskih ideologija.
To je taj “Bosanski Islam” gdje ce sutra Salem otici njemu i slaviti “rodjenje I uskrsnuce Boga” (Estagfirullah). Nije ni Sakenu zamjeriti kada cak i poglavar IZ cestita te nevjernicke lazi. Biti dobar susjed ne znaci pridruzivati se nepravdi i lazima. zar ima vece nepravde od lazi na Stvoritelja Allaha s.w.t.a.?
Tako je
Kad budale progovore,pametni zašute.Vrijeme je da se situacija ponovo preokrene i da ovakvih stvari i poruka bude što više.
Bravo za obojicu !
Lijepa vijest. Ima krajeva u BiH gdje ovo baš i ne bi bilo zamislivo.
To je Bosna 🫶
Ovo je nekad bila normalna pojava a danas, nažalost, top vijest... Svaka čast, teška vremena pokažu ko je Čovjek a ko hijena.
Čim se puca pop je tu. Šala mala :) svaka čast na ljudskosti, da se bogdom ostali ugledaju na njega.
Da su svi ljudi ovakvi puno bi se ljepse i bolje zivjelo.
Salem Šehović je ljudina i velik čovjek.Selam veliki za njega.
fra Mirko legenda
Val smoriste sa iftarima i postom. Ako si vjernik SEBI SI a NE CARSIJI.