Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIJA DO TOKIJA I MILVOKIJA
komentar
slike su extra dobre, s obzirom da je nermin amater. svaka cast, samo nastavi tako.
RAJA DAJ MALO URGIRAJTE KOD MODERATORA PA DA MI DOZVOLI POVRATAK NA FORUM. PRIJE NEKOLIKO DANA SU ME CETNICI IZNERVIRALI PA SAM PREVISE LAJAO!!!!!
Slike su sasvim prosjecne, i ne posjeduju bas neki kvalitet. Mozda vam je sve ovo interesantno zgog same cinjenice da su iz Iraka, sve ostalo nema neke vrijednosti.. Trebalo je objaviti i one druge slike koje vidamo ovih dana po raznim medijima :-)...
svaka cast N. samo tako...ali nisi nam odgovorio sta radis tamo?
Odlicno Nermine, samo znam ja da ti imas jos fotografija za pokazati :-)
Parfemska Palaca je objekat kojem su imali pristup samo bivsi predsjednik Iraka i njemu bliski saradnici, po onome koliko mi je poznato ovaj objekat je koristen kao prostor za molitve. Znaci ovo je jedna Dzamija, i jedina razlika je utome sto u ovu Dzamiju nije bas iamo svako pristup iz svima nama poznatih razloga. A Historija ovog objekta mi bas nije poznata posve ali moze se saznati. :-) Pozdrav
PITANJE JEDNO!! Dali neko moze da mi napise sta je "parfemska palaca"? inace ova gradzevina je kao iz bajke a nebi me cudilo ni da se ja Gaudi njom inspirisao! haval unaprijed.
Dobre slike stvarno, nemam rijeci. ovo daje galeriji pravu raznolikost. Imamo i iz Bagdada slike! Jos da se neko iz sjeverne Koreje javi... :)
...usput...sta si ti radio tamo?
NERMINE...odlicno...ma ...odlicno..
Pozdrav svima i hvala na podrsci
zasto se ne naprave teme fotografija jer se nemoze porediti slika iz bagdada i slika iz rejkjavika, da budemo realni slie su ok ali samo zato sto su u medijima dominantne.
javi se na 079 019 170 49...