Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne žalim.
Will Smith bi usrao Matrixa. Možda je bilo i boljih opcija od Keanu Revesa, a možda i ne. Will Smith je samo za komedije i zajebancije, nikako za "ozbiljniji" film. Jednostavno ima takvo lice, govor i držanje, da ga se ne može shvatiti "ozbiljno".
Tek poslije kad se pogledaju uloge kaže da se je možda taj bio bolja opcija a možda bi Will Smith fakat bolje odigrao, to se nikad ne može znati, kao i za svaku drugu ulogu. Ako tako misliš o njemu onda ti nisi gledao ''The Pursuit of Happyness''
Nabrojali ste sve glumce koji su slavni od prije, ali eto, koji su odbili uloge koje bi ih proslavile!? Ma serem vam se i u novinarstvo, a i u ta vasa usta kvazinovinarska!!!
Srecom. To kao da Jasna Bery glumi Gloriju Delgado. No way Jose!
Nicolson nije glumio u Kumu zato što to Coppola nije htio, sve ostalo je šuplja priča..
Muski su iskreno prokomentarisali a ova Dana bi vjerovatno sebi dzigericu pojela od muke 😂😂😂
ja da sam htio da se guram u politiku Bakir bi danas bio na birou, a Seka bi po Njemačkoj prala guzove penzionerima
Meni su tako jednom nudili posao, ja odbio. Rek'o neću ništa da radim, a hoću veliku platu. Kažu oni: žao nam je, već imamo jednog Bakira.
@shazhudin ovo nije bio šala o Bakiru, već o tome da su mi ponudili posao p.s. "rajo sa biroa, hvala vam 7 puta!"
@shazhudin kako si ti samo glup covjek. Ali bas ono, iskonski glup!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prijatelji su sigurno najkvalitetnija hunoristična serija,sve sezone su im na vrhunskom nivou....a Mattu nikako nebi sjela uloga Phila