Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Kuzmanovic je stvarno dobar glumac u kojoj god ulozi da se pojavi. Gledao sam i meni se svidio npr bolji mi je od Juznog vjetra definitivno. Ljudi rade ozbiljne serije i filmove i volio bih da se i nasa kinematografija ugleda na njih jer ovdje ima tema za obraditi i za filmova i serija koliko hoces. Samo dajte pare nekome ozbiljnom a ne kao onome sto snima Balkaniku majko mila sta je ono obruka i seriju i Bosnu i sve zivo.
Mozes ovdje da snimis holivudsku blockbaster, ali dzaba, kad raja samo ceka kad ce nesto iz Beograda da dodje. I sto je jos zalosnije, u sve vecem procentu.
@Hamid1 u jednu ruku si i u pravu mada ja to gledam sa umjetnicke strane, gledam film, veliki sam ljubitelj filmova i dobrih serija. Cekao sam npr ovu nasu seriju Balkanika, danas nadjem pustili prvu epizodu. Jesi li ikad vidio da neka epizoda umjesto uobicajenih 40-50 min traje 28 minuta. Da ti ne pricam kako je lose uradjena, sto je najgore nije jeftina vidi se ali gluma i tema Boze sacuvaj. Meni je zao sto nemamo dobrih serija i filmova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko napise srpski dobija otkaz
Sta forsirate srpsko smece ...
lupate mi minuse kada kazem da mali dzevad iz sarajeva sanja beograd, kada kazem da vasa deca konzumiraju nasu robu a visecete vi gledate ovaj film nego srbi. drago mi je da novac od juznoamerickog praska se usmerava za visi cilj!
Ovakve crnjake obično, ali bez talenta i negledljive snimaju Hrvati.
Odakle svi ovi srbijanci u komentarima?
Ne planiram gpedati srpska folirantska smeca a pogotovo ne o nogometu u kojem su rupa nad rupetinama.
Tipični, 'šarmantni' Frbin. Ne do ga Bog ni jednog čestitoj Jeleni ili Svetlani.
Razvlce nam pamet ovim glupim clancima iz Hrvatske i Srbije?! Zamislite da neki portal u Srbiji ili Hrvatskoj objavi bilo kakav afirmativan tekst o bilo cemu iz BiH.. to se nece nikada desiti, njima je cilj da svom narodu ogade BiH a us’put su tonispjelinpostici i kod nas ‘bosnjaka’.. cast izuzetcima
Srbijanski psihoteror
Srbi i kinematografija 🤣
Gledaj NURUDINE 😂
Bošnajci i život
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dnevna doza srbijanskih sranja.
Sto si ljut na srbe? 😂
Ramo