Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnje odaju pocast svome heroju koji ih je oslobodio ralja i tezine zivota !!!
clanak o Oricu je negdje drugo djecko
Ovo je bolesno.
Covjek branio svoj narod
IZET NANIĆ!
Arkan je vitez koga vi balijice niste i nećete imati! Vaš domet su prazina ćele, cace, kinezi, kimuni i ostala gamad, anlaišete li?!
BradaBarikada7, tupavom smrdljivom Vlahu je i goovno slatko.
@BradaBarikada7 Taj tvoj vitez je bjezao zajedno sa cecom i usrao se u gace kad ga je Peti Korpus najurio iz Sanskog mosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba tuziti svakog ko kaze da je Arkan zlocinac. Otkud ikom pravo da tako naziva bilo koga bez presude suda?
pa ne bi gledao film o ovom zločincu i kriminalcu da mi neko plati,fuj
Il ga vole il ga se jos boje ;)
Cilj ovog bolesnog dokumentarca je da prikaže ovog zlotvora kao nekakvu žrtvu režima. SANU propaganda izjednačavanja zločinca i žrtve
nejgovoj famili tj qurvetini/krmaci ceci da zelim da ostane zeljna svoje djece. Bog kaznjava samo sto ponekad kazna dodje malo kasnije.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba
Šta ćemo sa Govedaricom, Dodikom i Čovićem koji veličaju ratne zločince i negiraju presude i genocid. Ili sa Nikšićem koji širi vjersku netrpeljivost prema muslimanima zato što nose duge brade i kratke pantalone?
ovaj krimos je dobio po labrnji gdje god je se sreo sa vojnicima, lako je ratovati protiv civila
Muslimanima se još gaće tresu kad čuju za Arkana
hahahahahaha balavac to su bile najvece jajare na sijetu, sreo sam se s njima nekoliko puta i vidio sam kako su spretni u bjezanju, klepali smo ih ko glinene golubove
Hahahahahahahaha ovi prostori ne pamte vecu pi cku od njega hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naser Oric je njegova blijeda kopija
@ZmajevoOko koje dobro? palio srpska sela i pljačkao... zlo i jedno i drugo.. zlo je zlo i treba ga osudit
@Mostarac94 , u trenucima kad si opkoljen sa svih strana, nemas hrane i vode, nemas jebene soli, sta ti drugo preostane nego otici kod katila i 'naplatiti' svu patnju da ne bi krepao kao pas. Naser nije zlocinac.
Arkan ladi mu*a u Svedskoj, kakvo ubistvo, kakvi bakraci. :D Samo budala vjeruje u "ubistvo".