Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta ja sad trebam da gledam 52minuta video da bi nasao neki verbalni obracun? Koji ste vi delegati
https://www.bh-index.info/....... zene-priznale-koju-naviku-kod-muskaraca-najvise-mrze/
Iza svake uspjesne zene stoji baka...!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stanković veći katolik od pape..
@Xg2club nije on uopšte katolik
Portal diskriminatorno brise, vec drugi put, sve komentare koji su uctivi i argumntovani i koji mogu dovesti u pitanje iskrenost i naivnost namjera punoljetnih zena, koje su na poziv Weinsteina dosle razgovarati o poslu i potpisati ugovor u njegovoj hotelskoj sobi. Razumijem da se treba stedjeti u zivotu, ali zar se nije moglo skupiti par dolara za kafu i zakljuciti posao u hotelskom cafeu, pa makar morale i one njega castiti ako vec nisu?
Bravo Jeco!!!
https://youtu.be/fIhuiYnp6C4. Nista se sa ovim ne moze mjeriti.
Zena treba paziti sto oblaci. Muskarac treba paziti kako se ponasa. Niko nije odgovoran za ono drugo ali moze pomoci drugom. Znaci zene, ne hodajte okolo ko ku.,ve i onda se polsije zalite da vas neko gleda. Sto se muskaraca tice, oni su odavno prestali biti sposobni da doma donesu kruh. Iz razlicitih razloga. A sve vise i vise ih je koji koriste zene a glupave zene ih sponzoriraju. Eto. to vam je suma sumarum.
ja mislio obračun kao kod ok korala ili banderskog jedno tarifnog strujnog mjerila
Kakav kreten ovaj Stankovic. Ne znam ko je ova zena, ali me odusevila.
This belong here https://9gag.com/gag/a2RZDyd?ref=android
citav Balkan je zaostao
Ko se ovom debilu od voditelja suprotstavi, ima uvijek moju punu podršku.
Samo da imamo nekoga da nas prati, lajka ili baci komentar.. svijet u modernom vjeku
Ovaj Februar (Veljaca)je toliko naporana, da je covjek ili zena ne mogu slusati.Zna se sta je silovanje(svaki postupak protivno volji zrtve).Ali ici u krajnost je obicna glupost.Degutantno je porediti neku silovanu djevojcicu sa Semom Hayek.Moral Hollywood-a je diskutabilan,eto sjetila se nakon 14 godina.To su gluposti.
@Tiberiuss Radi se o eksploataciji zrtve na perfidan nacin je odlika liberala. Sto se tice silovatelja, samo hemijska kastracija, a moze i strozije - caparenje.
Akcija Online: Kako najbrze kontaktirat zenu da donese pivo..?
Za silovatelje nema isprike ali poslije 15 i više godina prijavit silovanje je mizerno
@pascal Čudno je da su mnoge glumice prijavile silovanje nakon mnogih filmova za koje su do uloge dolazile preko kreveta
@Pupak2 Zasto?