Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je fino policijsko osiguranje oko kina Pederion, zato nije bilo belaja
davno ja rekoh da je Kretenion gay klub
...uspavale se naše moralne vertikale...ajmo reć, uhorizontalile se...
zasto ne pišete o ovim stvarima i o ovakvim ljudima. https://www.youtube.com/watch?v=WMh8A3hs2_0 jebli vas bolesnici i njihova prava
"Dvije majke" :-) Jedna je majka. Jedna jedina.
ali su zato 2 idiota ti i vlado, ne znaš ko je veći
Svaka čast, homofobi i vehbosi na aparatima
Reci to nekom vehbosu u lice, a svaki vehbos ce sve i jednom pederu u lice potvrdit njegovu bolest..
Hebao ja mater i tebi i vehbosima, baš bi volio da vidim šta bi taj uradio, dokazujući nešto silom dokazuje koliko je mentalno osakaćen. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koliko je ovo legalno i zdravo pokazuju policijski korddoni, još malo pa će ih i vojska čuvati. Da tako obezbjeđujete utakmice (što u Sarajevu naplaćujete) ne bi nikad belaja bilo, SRAMOTNA vlast.
38 komentara o PEDERIMA, a kada pise da je otvorena neka firma bude 10 komentara u vrh glave. Moji Bosanci su postali tolika dusevna bijeda, da je mene stid zvati ljude da me dodju posjetiti u BiH jer me stid VLASTITOG naroda i njegove zatucanosti.
Znaci pocinje od Sarajeva na mala vrata. 1:0 LBGT cestitam :)
Pederima ne treba nikakva parada niti promocija da bi dokazali da su bolesni, to je svima itekako poznata činjenica :)
Bas me strastveno boli briga sto su se okupili... Treba napraviti festival heterosexualaca da vide da je apsolutno besmisleno pokazivati svoju sexualnu orijentaciju. Kao protiv etiketiranja su a sami sebe etiketiraju. Fol traze prava... kakva prava kad ih ovdje nema niko. A da se napravi vijest "Sinoc u Sarajevu u Cinema City-u heterosexualci pogledali Interstellar"... ma fuj
Ma vazno je da imamo u svom drustu makar jednu vijest da pokazemo pozitivno. Ljudi nemaju sta jesti, plata nema, katastrofa u moralnom drustvu. Al bolesnici kojima bi europa odmah dana drzavljanstvo odlucuju da ostanu ovdje i da se bore za neko svoje pravo. Il je folusta malo da nas europa nateze il stvarno imamo psiholoske slucajeve kojima samo jedan teski defenek moze mozda pomoci. No ipak mislim da je ovdje sex radi eu para.
Bolest je bolest samo nemojte je siriti na nasu djecu trpajte ga jedan drugome u svoja cetiri zida a ne da mi paradiras i ponosis se cime jade jadave .. Idete i protiv Boga i naroda sve su ovo Ateisti i otpad drustva , a nasi politicari citaj " lopovi " bi svoju mater prodali samo da se dodvore strancima , ja koliko sam naucio za ovih 20 godina " demokratije " je da te drugi jebu a ti moras sutiti imas neka prava na papiru a u praksi je komunizam mala maca za ove diktatore ! Ako je uslov da prihvatimo ove bolesnike da mi truju mozak djeteta da bi usli u bolesnu Evropu i svijet neka hvala patit cemo se mi u svome " primitivizmu " ionako ste nam samo bolescure donjeli nikakvog hajra od zapada ! Et zovite me primitivnim i ovakvim onakvim ali meni je prije bolje bilo , bilo je i tada pedera ali su cuvali to u svoja 4 zida i mirna Bosna , dosla vremena da lopov podrzava pedera a normalan covjek ne moze iz kuce izaci ebo to vise .... Ko podrzava ove bolesnike u kuci mu bili !
Homoseksualnost nije nesto sto naucis, sa tim se rodis... I sa tim umires!
Svaki čovjek se radja slobodan od grijeha ali ga drustvo sistematski kvari ??? To sto ti mislis da si tako rodjen to je tvoja stvar , ti od malena volio ćunu jel ?? De ne prdi nesto ti se u mozgu okrenulo i sada si peder . Djeca su kao spuzve sve upijaju i negativno i pozitivno tako odrastaju e sada kada dodju u doba puberteta mogu biti strasno zbunjena i okrenuti se zlu kao u tvome slucaju . Da su Sodoma i Gomora valjali nebi ih dragi Bog unistio , kako se mislite samo razmnozavati trpajuci ga jedan drugom u pakas ili lizajuci mindzu ako ste tako pametni . Bog je stvorio sve sa razlogom a sada sto vi mislite da ste pametniji i od Boga je samo dokaz vase izopacenosti ... Meni se licno gadite , ali et ako ste takvi drzite to opet ponavljam izmedju svoja 4 zida i trpajte ga jedan drugom do mile volje .... Bolesnici
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
k.urac bi bilo bez incidentA, da vas nisu cuvali ko papu kad je dolazio u SA..
pederi
Davno sam predložio da bi trebalo te parade da se dešavaju npr na stadionu... fino se skupe na stadionu, druže, plešu, pjevavju a ne smetaju ostalima... Može čak i big gay Elton John da dođe i neće biti nijednog problema Ja ne vidim razloga zašto bi oni paradirali kroz grad kad jednostavno narod ne želi to da gleda. Ne shvatam kako nije moguće neko treće rješenje, poput stadiona.... Ako nemože stadion onda je i LGBT ekipa rinaka....a poslje kad se narod navikne...valjda i prošetate... moraju popustitii obje strane ako se želi doći do rješenja koje odgovara svima.
Jel i ove stiti Dogs Trust?!
Psi i pederi se udruzili vidim. Doci ce i vama kraj, ne brini.
Bolje ovo nego da hodaju po gradu... A eto nasih visokomoralnih licnosti sa jako "moralnim" izrazima tipa: "bolesna go**a", "sve pobit" itd. Ah, taj mentalitet!
Mod nas je sve "bolesno" sto je u stvari normalno. Kod nas je takodjer bolesno sto politicari kradu, ali nije bolesno kada ja zovnem majstora a on radi na crno? BOSNA = balkansko dno. Bitno je ko koga je*e, nije bitno ko je covjek.
Ma otprilike svi Balkanci razmisljaju na isti nacin. Kao sto rekoh, balkanski mentalitet je cudo. Homoseksualci su jedan veliki problem, a nacionalisti i njihove stranke, korupcija, kurvaluk, pijanstvo, lijenost, nezaposlenost, nepismenost itd. su "samo privremeni problemi"... koji traju vec zadnjih 20-30 godina... A kao sto ti kazes, samo u BiH se ne vidi nikakav napredak po pitanju toga, jer je narodu i dalje bitnije biti u torovima i ratu (i ako se i danas posjedice pravog rata osjete), nego napraviti zajednicu koja barem u pola lici na jednu pravu drzavu, a ovako... Ja znam da ce mene vecina nazvati "pederom" i "cuvarem bolesnih pedera", ali to je samo zato sto su svjesni da je sve ovo istina!..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nikad mi nije bilo jasno ono njihovo hodanje zviddanje mahanje zastavama , i kazu dobili batine pa sami provocirate narod , za ove pedere i lezbejke su krivi roditelji od samog pocetka njihovog odrastanja
Krivi roditelji? Sta hoces reci?
uh pogodio sam gdje ne treba,članak pun minusa ,komentari puni minusa ,a sto se tiče roditelja to sam sebi kontaj aj zdravo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)