Bolje ovo nego da hodaju po gradu... A eto nasih visokomoralnih licnosti sa jako "moralnim" izrazima tipa: "bolesna go**a", "sve pobit" itd. Ah, taj mentalitet!
Mod nas je sve "bolesno" sto je u stvari normalno. Kod nas je takodjer bolesno sto politicari kradu, ali nije bolesno kada ja zovnem majstora a on radi na crno? BOSNA = balkansko dno. Bitno je ko koga je*e, nije bitno ko je covjek.
Ma otprilike svi Balkanci razmisljaju na isti nacin. Kao sto rekoh, balkanski mentalitet je cudo. Homoseksualci su jedan veliki problem, a nacionalisti i njihove stranke, korupcija, kurvaluk, pijanstvo, lijenost, nezaposlenost, nepismenost itd. su "samo privremeni problemi"... koji traju vec zadnjih 20-30 godina... A kao sto ti kazes, samo u BiH se ne vidi nikakav napredak po pitanju toga, jer je narodu i dalje bitnije biti u torovima i ratu (i ako se i danas posjedice pravog rata osjete), nego napraviti zajednicu koja barem u pola lici na jednu pravu drzavu, a ovako... Ja znam da ce mene vecina nazvati "pederom" i "cuvarem bolesnih pedera", ali to je samo zato sto su svjesni da je sve ovo istina!..
Prikaži sve komentare (83)