Novi show OBN Televizije
0
Uskoro novi show "Zvijezde plešu"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se preziva anja
volim obn,volim bosnu,volim plesati i gledati zvijezde plesu,inace sam iz srbije
OBN televizija nas konstantno obasipa šund emisijama, koje vrijeđaju intelekt i dobar ukus. na taj nacin obrazuju omladinu... kada vidim da 10 godisnja djevojcica u publici pjeva svaku rijec sa gogom sekulic, bude mi lose....
POSTEDITE NAS!!!!!!!!!
a kad će bit šou \"Zvijezde spolno opće\"???.....JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
neeeeeeee opet ooops they did it again!!! uzassssssssssssssssss
OBN je ubjedljivo najjadnija, najgora i najkretenskija televizija ne samo u BiH, nego u cijelom regionu. Tako su mizerni sa onim anoreksičnim voditeljicama, voditeljima koji ne znaju engleski a ubjedjeni su da ga znaju, sa pederima stilistima i sminkerima, sa svim ovim kretenskim show-ovima koje niko ne gleda... Ma popushite mi ga svi redom.
opet:S majko draga
OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO OVO JE SMJESNO MOZDA SADA BUDE PLESAO SASA VUGDALIC I ONAJ GLAVONJA STO PRENOSI NBA SA SLUSALICAMA NA GLAVI!!!!
e nikad ga necu pogledtai daj popustite mlao vise sa tim sranjima kako ne skonatte da ste dosadni,, naprvite zaboga anketu vidite sta raja misli o tim vasim sranjima???
neka...ima dobrih koka,taman da ojacam desnicu pred ljeto..
smao fali onaj vol Feđa Fetahagić i njegovi potezi rukom i anglizmi, i fanfulja Rosulja i to je to... Ovo smeće od TV treba pod hitno zatvorit
sex i samo sex
ma dajte vise.... fuuuuuuuuuuuj