Novi show OBN Televizije
0

Uskoro novi show "Zvijezde plešu"

Sarajevo-x.com
Na male ekrane u našoj zemlji glamurozne plesne parove dovodi OBN Televizija koja aprilu kreće s novim plesnim showom “Zvijezde plešu”. Prvi show možete pratiti u subotu, 18. aprila 2009. u 20.00 sati.

OBN Televizija je u današnjem saopćenju za javnost je obavijestila sve zaljubljenike u ples, ali i one koji će to tek postati, da uskoro kreće s plesnim showom koji će, kako obećavaju iz OBN-a, svojom lepršavošću, rasplesanošću i dobrom atmosferom razgaliti mnoga srca i oduševiti sve gledatelje.

U naredna dva mjeseca svake subote u showu “Zvijezde plešu” nastupit će deset parova koje će činiti profesionalni plesači i zvijezde iz javnog života Bosne i Hercegovine te regije.

Elegancija, profinjenost i u igrani plesni koraci te zanimljiva showbiz imena, ističu iz OBN-a, osvojit će vaša srca i simpatije tako da će ljubitelji plesa sa svojim favoritima provoditi subotnje večeri navijajući za njih i uživajući u plesnim tačkama.

Rumba, valcer, cha-cha-cha, rock’n’roll samo su neki od plesova u kojima će se okušati OBN-ovi natjecatelji. Oni će iz subote u subotu nastupati pod budnim okom stručnog žirija koji će zajedno s gledateljima odlučivati o tome ko ostaje u showu, a ko će ga morati napustiti.

Plesni show "Zvijezde plešu" počinje u subotu, 18. aprila 2009., a traje do kraja juna kada će biti proglašeni pobjednici.