Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao bih svakako, da nije urnebesna. Smeta mi urnebesno.
Još jedan od holivudskih filmova koji su jednokratna zabava, ako i to... Gdje su nestale one zlatne godine Lebowskog i sličnih filmova? Ne samo u svijetu komedije, nego i ostalih žanrova. Koji trash danas izlazi iz tih megakompanija...
Ovo današnje smeće se uglavnom sve svodi na alkohol, partije i slično... skoro sve iste komedije. Big Lebowski je bio legendaran :)
Ako si kao primjer naveo Big Lebowski, onda mislim da baš i nisi kompetentan da daješ komentar o filmovima. 😅😉
americka govna
Hocemo indijske filmove 😂😂😂
jet enader amerkian idiotluk....
Kengur, Mrtav Ladan, Sivi Kamion, Čekaj Me Sigurno Neću Doći, Karaula umjetnost za ovaj holivud i američke komedije
Prošlo je veijeme Hollywoodske "old school" komedije koja je procvat doživjela sa komedijom Friday, tako da u jednu riluku si u pravu, ove današnje Hollywoodske komedije su sve samo ne komedije.
Što lažu da je John Cena u postavi glumaca, ja ga nigdje ne vidim.
fakat nema lika.