Na repertoaru i "Zavjet ljubavi"
0
"U zemlji krvi i meda" od 16. februara u Cinema Cityu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Cinema City!
Hoce li mamice Srebrenice dobiti besplatne karte?Kada se emituje \"Izdani grad\"?Hoce li biti skupe ul;aznice?
Film je baš potresan, i otvara neke ružne rane za koje se čovjek pita da li će ikad zacijeliti? da li ćemo mi ikad biti normalan narod koji će brinuti o ekonomiji i ostalim bitnim stvarima koje mogu poboljšati kvalitet našeg života.. Ne znam za ostale al ja ovdje stvarno ne vidim neku svijetlu budućnost, il ćemo opet ratovati il ćemo se dovesti do takvog siromaštva brinući o tome ko se kako zove, sve dok ne crknemo od gladi.. Ja bih rado pobjegla na Havaje pa sa svojom Biljanom, Majom, Elmom i ostalim dragim ljudima ispijala koktelčiće i baš bi me bilo briga ko se kako zove.. PS ..Samo se iskreno nadam da nas ima još koji nismo zadojeni nikakvom bolesnom ideologijom.. Pozdrav i za jedne i za druge i za treće a i one ostale...
Vec sve i jedan pogledao na legalan nacin :D kolega pise kritike pa ide i tako, film U Zemlji Krvi I Marmelade nije bas cemu, ni blizu npr. filmu Nicija Zemlja.
Na IMDb-u ga kritikovao sami cetalj, cast izuzecima.
@ SASA LAZAREV... kao prvo nije ti rs druga drzava da ne znas sta se desavalo u Bosni, a u ostalo odakle si ti spao majke ti?? cuj njega da vidi sta se desavalo u Bosni.... hajd vidi, bit ces pametniji !!
Čudi me da bilo koji bioskop (ili multiplex) može na repertoaru imati film sa tako lošim filmskim kritikama i ocenjen ocenom 3,2 na imdb-u, jasno pod uslovom da mu je stalo do vlastite reputacije.
Ja dolazim iz Republike srpske u Sarajevo da gledam film. Bas me zanima sta se desavalo u Bosni.
Kontam dođi iz Republike Srpske pa me zanima mogu li se kupiti karte sa našim parama to jest konvertibilnim markama?
Svi da pogledaju \"U zemlji krvi i meda\" a pogotovo srbi :D