Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zajebavajte, a nemojte raditi. Dolazi zima duga i hladna.
Bravo kralju za komentar...
Međunarodna zajednica je odgovorna ali tko je tjerao Srbe da ubijaju nenaoružane ljude.Poznata snimka prikazuje Mladića koji djetetu nudi čokoladu a poslije toga naredi da se svi muškarci uključujući i djecu strijeljaju.Danas se mogu vidjeti majice sa natpisom "Mladić-heroj" što samo govori o razini na kojoj se nalazi srpski narod.
Mladic i ala Mladica je heroj samo budalama..............
Upravo za to sto stalno prave filmove koji hoce napraviti da su samo srbi ubijali a ovi drugi bili ne naoruzani i ne pripremljeni za rat, zbog te tolike lazi nema pomirenja. Istina je da smo svi pripremljeni za rat, naoruzani neko vise neko manje, nekome doturali islamisti nekome amerikanci nekome i ostali, rezltat nije mogao biti 1:1:1 i nikada i nigdje nije bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u pravu je, neprijatelja ima svuda i ratuje svak sa svakim
pa hocel iko snimit i jedan yebeni film a da nije o ratu???
istina je da su i Amerikanci ucestvovali u razvaljivanju Juge, da bi se napravio krivac pomagali su dvije strane. Dok se pregovaralo srbi su bili kooperativni, kada se dogovorilo srbi su optuzeni. Hrvate su prevarili sa federacijom, a srbima dadnu republiku. Dadnu ovlastenja nekakvom niskom predstavniku da on tumaci Dejton, a on kao da je iz nekog plemenskog drustva, sto gore to bolje. Jos vise napravio razdor, a stalno pricao o pomirenju. Na protiv nikada ga biti nece poslije sve lazne i prevarantske politike. Nisu imali ozbiljnu namjeru, jer da su je imali Dejton su mogli napraviti odma 92.
Serem vam se u film i tematiku. Jebo vam rat mater.
Mufa Kiki i ja
Dat Komušinu Gornju i Donju RS??? Na kojim travama su bili što su potpisivali i pravili Dejton??
hrvatski predstavnik je kasnio na sastanak kada su pravljeni planovi podele teritorije u BiH zato je hrvatima malo toga pripalo, mada su svakako u federaciji sa bosnjacima, bosnje i hrvati braca zauvek!!!
Ja kontam da je ovo neka zajebancija?! Ko su ovi ljudi sto rade na filmu i kakve oni imaju veze i sa Sarajevom i sa Dejtonskim sporazumom? To sve bilo balavo kad je bio rat a sad nesto pametuje?!
manite se filmova, film je trajao 5 godina, treba ici naprijed a ne vracati se na staro, al ne treba zaboraviti i biti na oprezu svak sa svakim
tacno u pravu si.