Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možeš mislit na šta bi mlada lićila kad bi je ova tri vuka samotnjaka safatala
ma hajde, nije im dosadno. imaju onih 70 ovaca.
Ovo je dokumentarac, a uostalom i neiscrpna tema :)
Ovo me strašno podsjeća na Kerempuhovu kazališnu predstavu \"Čudo u poskokovoj dragi\":))) Isti princip, otac sa 3 sina živi u hrvatskom selu povrh planine i nijedan nije oženjen i najstariji odlazi u grad da nađe ženu....jako slična fabula, ali vjerujem da je film dobar ako se zasniva na ovakvoj priči, jer je predstava odlična!
Vidio sam film i mogu reci da je fantastican. Svakom normalnom covjeku bih preporucio da ga pogleda. Ovim divljacima koji se javljaju po ovom portalu koji mrze najprije sebe pa sve ostale, ne ih preporucio nista jer su svakako izgubljeni slucajevi. Cestitke Srdjanu za sjajan posao.
vidi kalendar\' Ilidza\' na 2:12
Njega sljeduje samo trecina, a to je 23,3 Znaci 23 ovce i but kad zakolju sl.
ali ovaj njegov dvojnik ima 70 ovaca.
Ocigledan primjer da novac ne znaci nista u zivotu. Rooney ima dobru zenu, dok ovaj njegov dvojnik ima desanku. Sve je to isto kad skontaš hahaha
film sam vec odgledao. svakom bi preporucio. interesantan i u neku ruku vrlo tuzan film
hhehehe,selo desanki žuljevića,hahahahaha
runi, hoces da karas zemljakinju pippu?
ziku runia ocam hahhahahhah
..bote ogulise ruke njih trojica. A bogami i one jadne ovce zaplate.