Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedofilcina koja je cijukala i nesto igrala k'o sejtan na kanafi
Židovska HBO želi da obruka mrtvog MJ koji je napravio neoprostivu grešku jer je od crnca želio postati bjelac. Da je obrnuto, židovska HBO bi ga u filmu napravila svetim. Židovski šovinizam prema bjelcima poprima odlike ludila. Upregnuli su resurse i angažovali potomke robova da svojim lažnim statusima preko sporta i filma koji su u njihovim šapama zavrijede poštovanje žena. Sa druge strane planski zatrpavaju korumpiranu Ameriku i Evropu raznim hispanskim i semitskim smećem.
Već u ranoj mladosti vrbuju lgbt pripadnike od kojih kasnije prave filmpske, muzičke i političke zvjezde koje na vrhu slave prenose javnosti da su lgbt što u podsvjesti djece ostavlja utisak da ta pogana anti-prirodna pojava se ima smatrati savim normalnom i prirodnom.
@rade_s Vi ste u Bosni na zescim drogama
Sta su ove majke i ocevi te djecurlije mislili? Da odrasla i SEKSUALNO razvijena osoba, a u isto vrijeme djetinjasta zbog okrutnog star-mali odrastanja, moze uspjeti kontrolisati seksualni nagon u svakodnevnom "druzenju" sa tom djecurlijom, koji sa 10 godina ne shvataju sta je (seksualno) iskoristavanje a sta igra???
Identicnu kobnu gresku prave roditelji iz religioznih krugova, gdje cesto lakovjerno pustaju djecu da se "druze" sa svestenicima iz njihove lokalne crkve (dakle ista situacija Odrastao-Dijete) a kad im dijete pokusa ispricati/pozaliti se da ih je monstrum "dirao" "milovao", "ljubio" itd., te kretenske majke i ocevi najcesce UKORE sopstveno dijete i napadnu da zapravo ono laze itd. Uzas!
ovo su sve namjestaljke masonerije, kojima Majkl nije godio jer nije promovisao sex drogu alkohol, pa ima njegov zadnji razgovor na YT gdje kaze da ne smije reci ko mu namjesta, al da je vece od vlade USA i da se boji da ce nestati kao da se predozirao..
gdje ti je taj "zadnji razgovor na YT" u kojem sve to kaze?
čovječe kad se sjetim da je ovaj lik boju kože promijenio ne mogu da vjerujem,,,,
on to nije uradio svojom voljom nego je bolovo od neke bolesti kože gdje je došlo do mijenjanja boje. Druga stvar je da je to doslo mozda zbog koristenja raznih lijekova a on sigurno to nije sam napravio. Prvo se malo edukuj o necemu nego sto pises glupe komentare