Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prevoda, ne mogu vjerovat! Antiheroji seljanko zaostala, i to u pozitivnom smislu.
Neki dan na RTL Hrvatska je bio film Taxsist. Nisam vidio nista negativno u tom liku. Čak šta više: POZITIVNO! Pobio je frajere koji su prostituisali 12-godišnju djevojčicu!
oca mi...
hajmo guzit NINU
meni je nejasnije otkud jean reno u "leon"-u ovoj kategoriji... ovo je definitivno napiso neko ko uopste nije pogledo niti jedan od ovih filmov, a jos zalosnije je sto ce neko sve ovo uzeti zdravo za gotovo
U pravu si, i meni je nejasno kako moze Prljavi Harry biti u istoj kategoriji sa Hannibalom. 'Hajd dobro je informacija za zabavu, ko nema preca posla.
neznalice, kakvi najomrazeniji??? valjda antiheroji !!? ko vam ovo prevodi da mi je znati
lik koji volite mrziti? To je valjda najomrzeniji. Ovo su valjda negativci koje volite. Odkud Prljavi Harry u toj kategoriji, on neigra negativca niti je anti-heroj. Takodjer odkud Mel Gibson u kategoriji fiktivnih junaka :) Ali fakat su svi spomenuti filmovi prva liga.