Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi se dakle besplatna radna snaga. Mladi, glupi i neiskusni koji ce raditi za dzaba i besplatno i trpiti tudje izivljavanje u zamjenu za viziju ljepseg sutra kad ce ih mozda uposliti honorarno (tj. bez zdravstvenog i penzionog). Prekarijati svih zemalja - ujedinite se! Da vas lakse gulimo.
Pichler uhvatio pichicha
Hazime imamo Bingo :D
Vidiš ti to, jaro moj. Ko kaže da kod nas nema perspektive za omladinu? Vidi ovo. Završiš faks i onda "stažiraš" za emisiju koju radi hanuma kojoj je vrhunac slave bio TV Bingo i to na televiziji koju niko normalan ne gleda. Pa bolje pucaj sebi u koljeno i sjedi kući. Što se tiče "profesionalnih kontakata" (i to na Federalnoj TV), ne zna čovjek da li da se smije ili plače. Dovoljno je vidjeti samo ovo "@yahoo" i sve je jasno. Ova još živi u 2002. godini.
A da je @gmail,ne bi komentarisao?
Joj paćenika, a 99% bi guze dalo za malo vremena sa Tinkom, ja bih je volio prvi opalit! Ne serite više drkači tastatura
Tinkice jel to nestalo šoldi, a cice pale do koljena Ne može ti ni hidraulička dizalica lomoći
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Tinka, ima li šta na balegiju
Udade se i ova jeftina kuravica
kakva smaracica jbt led.........
Dodala me na inatagram
Nosi se u božiju mater i ti i show.
isfuralo
Šta hoče ova žarulja od gloove?
Joj baš je malo odvratna, sviđa mi se HOT HOT 💢🔝🔝🔝🔥🔥🔥