Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne svidja mi se kao glumica djaba sve i da je dobar. Inace kod Netflixa je sve najgledanije cim izadje a svi znamo da nije tako. Film The Covenant od Guy Ritchie-a je trenutno film mjeseca barem po meni. Preporuka.
Jake Gyllenhaal odlican. Sinoc ga gledao i film je top.
Beton film. Mislim na The Covenant, ovo ne zelim da gledam.
Film nisam uspio ni pogledati do kraja. Totalno sranje!
..mada kad počela obuka 12g. male reko wtf. gasi.
zato sto trenutno nema nista novo na netflixu
film glup k'o qratz.
film je glup ko qrtz
Ben sjedi kotkuce, razbija se alkoholom. Usamljen.
Totalna fula izborom glumaca
Znam masu filmova koji pocinju sa: dolazi neka delegacija u neku vukojebinu po tog nekog lika koji treba spasiti nekog ili nesto..
Smwce.
Netflix potopio sve produkcijske kuće i svaki film je po njima najgledaniji ikad i “must watch”. Ma ne bi gledao nista netflixovo da je djaba..
Parodija na ramba,jos samo da je LBQ+-/=
Brate samo ukucam imdb , ako je ispod 6 a nije horor ma ne palim da glumi sej doo ...
Opa, najgledaniji, mora da valja. Da bacim pogled na imdb. 5.4 ocjena. Rotten tomatoes? 45% pozitivnih. Metascore? 44/100. Kratak osvrt kriticara:"Lijepo je opet vidjeti JLo, ali film je pun kliseja ovog zanra." Ukratko - zaobici i pametnije iskoristiti 2 sata, kakav crni netflix i njihova statistika.
To su gledali samo oni koji su kupili netflix... hahahaha
Film smece tesko, Netflix je neka verzija Pinka na Balkanu, teski trash ali se gleda
Bezveze film,al totalno. ne gledajte.
Gledao nigdje veze film preporuka 0 bodova