Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo pokušavam na netu pronaći program KFF. Na službenoj stranici ga nema na dan otvaranja. Nemam pojma šta se prikazuje, a ne znam ni gdje se prikazuje. Lik u bermudama u poluležećem položaju na stolici najavljuje konferenciju. Akteri konferencije više govore o turizmu nego o filmu. Krajina biznis forum u okviru festivala filma. Ma hajte, molim vas. Dovoljno o tome koliko je ovo ozbiljan "festival".
Nova radna mjesta sto je Baki obeca
Za pozdraviti. Ali prezivite do druge godine pa mozemo pricati o nekom uspjehu
svjetski filmski festivali na aparatima
Kada postoji direktor aerodroma Bihac i prima placu a aerodroma ni u prici zasto nemoze onda i film festival biti u bihacu staste naivni ko ovce valja paru izvuci na lijepe oci...
Mislim da smo lideri u festivalima, e jesmo festival
Jer Krajina zna.