Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnac u 19. vijeku u Velikoj Britaniji. Bas se pitam (((ko))) je tvorac ove serije i koju agendu zeli proturiti?
@Nezaposleni BBC :D
@Nezaposleni Agendu teškog pluralizma, čitaj: neoliberalizma. Kao, rasizam je tad bio bespredmetan, sad ga učinite još bespredmetnijim. Ako treba, i po cijenu pozitivne diskriminacije. Ono, nek bijeli vozači formule 1 kleče crncima (iako nemaju veze sa rasizmom u Americi), jer to tako nalaže neoliberalni modernizam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pun mi je k vise ovih gluposti sa crncima, bili robovi u to vrijeme a ovdje ih prikazuju kao da su plemici hahah, a ovaj netfliks je najvece moguce smece, znaci dok nisam par puta sa curom poceo da trazim neke filmove 90% kojih sam trazio nisu imali, uglavnom imaju ovakva ova jadna, sa povrsnom pricom ostvarenja
@Slava rodu London nije Alabama............
@Slava rodu jesi neupucen....idi procitaj nesto please
Dobra, drugačija
Sad ne moram ni gledat'.
Za budale su serije vrhunac života, jao da mi je samo 5 minuta biti na nivou tokmaka koje prate serije, pa da malo odmorim mozak
Sretan sam jer nemam dodira sa Netflix Americkim smecem i limunadama
ukratko, zivot isti kao i danas samo drugacija muzika i stil odijevanja...
Zadovoljstvo je čitati komentare Ines Mrenice.
Nikad cuo
Kakvi debilizmi i gluposti
Koliko vam placaju ???
Dosta je,pa tamam da je i od vas Klix-ića.
Erotska? E vala erotska nije. P. S. I lady Danbury nije Simonova mama. Simonova mama je umrla na porođaju. A ni vojvoda Hastings nije Simonov pravi otac. Nema na čemu.
Torokušo, jesi to već sve izgledala?
Ovi što se pitaju otkud crnac u Londonu tokom 19 vijeka. Pa bilo ih je preko 10 000 1780 godine.......
@Lonac u svecanim odjelima????
Ni kopali ih nisu u svecanim odjelima u to doba. 😆
Strasti u dimijama
Ljudi, opustite se. Serija nije nastala s namjerom da u nama probudi hrabrost, odvažnost i genijalnost pa da takvi spasimo svijet. Nastala je da zabavi i to radi vrlo uspješno, a kad u glavnoj ulozi ima onakav komad onda je blagoslov za oči svake žene. Btw, Ines, Lady Danbury je samo porodična prijateljica a ne mama od vojvode. Šta si ti gledala?
koji je ovo kurton od portala